Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit kéne tennem a helyzetben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem a helyzetben? Kívánom, de ott...

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akit korrepetálok. Volt egy sejtésem, hogy bi/meleg de nem foglalkoztam vele. Azonban tegnap átléptem egy határt. Hagytam, hogy orálisan kielégítsen. Az egész egy csókból indult. A lényeg amin agyalok hogy mit kéne most tennem? Holnap lesz a következő órám vele. De ezek után az egész olyan más helyzet...

2023. aug. 3. 16:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
83%

Akkor még olvasgasd az idevágó jogszabályokat, hátha egyszer te is megérted...

2023. aug. 15. 18:48
 22/51 A kérdező kommentje:
Jogtól nem tartok mert a mostoha nővére meleg aktivista és a lányokat szereti. Elfogadó család. A lelki része miatt féltettem őt. De az utolsó órán is megvolt. Majd másnap átjött. Hosszas szexet követően kiderült csak szexet akar semmi mást és volt már kb 20 sráccal. Még a csapattársai közül is 2 fiúval. Szóval mondhatni ő volt itt a ragadozó :D
2023. aug. 16. 08:36
 23/51 anonim ***** válasza:
64%

Egészségetekre!

De szért jó ha tudod, hogy a kiskorúak ellen elkövetett szexuális bántalmazás soha el nem évülő bűncselekmény, és ha netán elromlana köztetek a kapcsolat, akkor bármikor "fegyver" lehet a kezében ez a "kaland".

Én biztosan nem tennék ilyet, nem szeretném ha egész életemben ott lógna Damoklesz kardja a fejem fölött.

De ezt mindenki maga dönti el, hogy milyen kockázatokat vállal be, akár egy egész életre szólót is...

2023. aug. 19. 10:12
 24/51 anonim ***** válasza:
68%
Konkrétan akkor neked fizet (pontosabban a szülei) a szexért😅😅. És meg az utolsó órán is csináltatok, dehogy feltetted a lelket a fiúnak.
2023. aug. 20. 13:34
 25/51 anonim ***** válasza:
51%

Ez nekem is eszembe jutott, de nem akartam már tovább cinkelni a kérdezőt😂

Így is elég gáz minden olyan "történet", ahol felnőttek kiskorúakkal létesítenek szexuális kapcsolatot.

Aztán meg azzal mentegetőznek, hogy nem a nagykorúság a limit számukra, hanem a beleegyezési korhatár...🙃🙃🙃

2023. aug. 20. 13:40
 26/51 A kérdező kommentje:
Szeretem azt mikor emberek ítélkeznek mások felett úgy, hogy nem ismerik a szereplőket de alkotnak a fejükben róla egy storyt. De mindegy. A jogi része nagyon izgalmas de nem izgat. Amúgy már nem korrepetálom és így is írta, hogy szeretné ha néha azért...
2023. aug. 22. 08:39
 27/51 anonim ***** válasza:
27%

Kedves kérdező!

Ha nem tetszik neked, hogy mások kifejtik a feltett kérdésedre a véleményüket, akkor ne tárd a nyilvánosság elé a perverz, és büntetőjogilag büntetendő cselekményedet, ami a közerkölcstől is távol áll.

Csak halkan súgom meg neked, hogy létezik az "internetes rendőrség", és sok ilyen ügyekkel foglalkozó rendőr regisztrál be éppen ilyen fórumokra, hogy nyakon csípjék a kiskorúak ellen bűncselekményeket elkövetőket, pedofil személyeket.

És mivel az IP-címed regisztrálja a gyk, azt már a bűncselekmény gyanúja esetén is kiadja a gyk a hatóságoknak, az internet szolgáltatód pedig az IP-cím alapján azt, hogy az adott időben éppen melyik felhasználónak volt az kiosztva.

A VPN és proxy sem nyújt teljes védelmet, ha esetleg valaki el akarná rejteni magát a hatóságok előtt.

Aztán ha becsönget (vagy beront) hozzád a hatóság, nehogy találjanak nálad olyan adathordozó(ka)t, amelye(ke)n pedofil tartalmak találhatóak.

Te ezt ítélkezésnek nevezed, más pedig perverziónak, a jog pedig bűncselekménynek.

Nézőpont kérdése...😉

2023. aug. 22. 11:31
 28/51 anonim ***** válasza:
54%

27: se perverzió, se bűncselekmény, nagyon tájékozatlan vagy

a homofóbia viszont veszélyes betegség

2023. aug. 22. 11:41
 29/51 anonim ***** válasza:
52%

A pedofília perverziónak számít társadalmi és erkölcsi szempontból, büntetőjogilag pedig büncselekmény.

Pont.

Az pedig a világ egyik legérdekesebb mondata, hogy éppen. egy biszex srácra írod, hogy homofób😂😂😂

(Megsúgom, a fóbiák nem tartoznak a betegségek közé, éppen ezért BNO kódjuk sincs a WHO hivatalos adatbázisában).

Ne válaszolj, ülj le, ez egyes...

2023. aug. 22. 12:33
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

29. válaszolok

a pedofília igen, de a pedofília fideszes félremagyarázása nem

2023. aug. 22. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!