Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem a helyzetben? Kívánom, de ott...
Ha harminc-negyven évesen dugna 17 éveseket, és úgy mondanátok, hogy pedofília, azt megérteném, de itt kicsi a korkülönbség, nem?
Etikailag: ha nem nagy a korkülönbség, semmi kifogásolnivaló nincs benne, véleményem szerint.
Tövrvényileg: 17 nagyobb, mint 14, ha jól számolok; meg a beleegyezés is egyértelműen megvan.
Fölösleges minden erőlködés.
A pedofília abszolút értéken is pedofília.
Az etika hogy jön ehhez a kérdéshez???
Látom, te is csak a beleegyezési korhatárba tudsz kapaszkodni...
BoxerBoi én támogatom, hogy legyen ilyen rendőrségi jelenlét mindenhol és örülök is ha van. Tekintve, hogy nincs ilyen tartalom nálam és nem vagyok érintett így nincs mitől félnem. Max kellemetlenség... Személy szerint sajnálom aki érintett, de szerencsémre nem érint a dolog. De mondjuk a jogi fogalmakkal ettől még vannak gondok nálad. Meg érdekes módon kötsz össze dolgokat és társítasz egy storyhoz dolgokat. Te konkrétan 4 mondatból felépítettél egy teljes karaktert a te vágyaid szerint. Azonban van egy mondás.
MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI!
Régi de igaz mondás.
Ha lenne közöm hozzá akkor meg bizonyára nem itt írnék ilyesmiket.
Na és az már egy megint izgalmas kérdés, hogy mi van ha hazudtam?:) Mi van ha csak téged és a hasonlókat akartam felcseszni? Ugyebár ez is benne a pakliban. És ezt megint csak nem tiltja egy törvény sem. Hisz a trollkodás is egy lehetőség.
De még 100 másik opció létezik...
De tudom te egyet akarsz csak hallani, hogy boldog és nyugodt legyél.
IGAZAD VAN!
Remélem ezzel elérhető, hogy ne ezen rágódj. Szép napot!
Az amúgy elgondolkoztatott miért vagy te ilyen borzasztóan tájékozott, hogy miként rejtik el magukat emberek, mi működik, mi nem, stb. Mert nekem amiket írtál a nagyja új csak most olvasgattam utána hogy értsem mik ezek. Te meg meglepően tájékozott vagy. Sőt túlságosan is.
Mi lehet vajon ennek az oka? Gondolom az tájékozott akinek van mit titkolni. Akinek nincs az nem tudja mit hogyan, stb.
#33, Törvényileg elfogadott. Ez nem kapaszkodás, csak egyszerű ténymegállapítás. Ugyan mi más jöhetne szóba az etikán kívül, ha a törvényileg nem problémás és teljesen legális az ügy?
(32 voltam)
#34-35
"Na és az már egy megint izgalmas kérdés, hogy mi van ha hazudtam?:) Mi van ha csak téged és a hasonlókat akartam felcseszni? Ugyebár ez is benne a pakliban. És ezt megint csak nem tiltja egy törvény sem. Hisz a trollkodás is egy lehetőség."
Nem tudom, csak én érzem-e ezekből a mondatokból, hogy ezek már a felelősség alóli kibújást szolgálják?
A saját kérdésed valódiságát saját magad által megkérdőjelezni, mint egy lehetséges opciót?
Aki téged ezek után még képes komolyan venni, annál is komoly problémák vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!