Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti kipróbálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kipróbálnátok meleg sráccal?

Figyelt kérdés

Szokták mondani, hogy mindent ki kell egyszer próbálni. Gyakran meleg fiúk szokták ezzel unszolni a nekik tetsző heteró fiúkat.

De ennyi erővel egy meleg fiú is kipróbálhatja egyszer egy nővel.

Lányok, ti belemennétek egy meleg fiúval a próbába? Tehát mindent elmond előre, hogy te vagy neki az első nő és nem tervez hosszú távra és fiúval már volt. Ehhez mit szólnátok?

Többségben a nem válaszra számítok, de nagyon érdekelnek azok a lányok, akik benne lennének. Miért?

2023. jún. 29. 19:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
20 Akkor neked meg szovegertesi problemad van... en ezt ugy ertettem, hogy annak erdekeben, hogy lefekudjon velem, ugyanis vannak olyan nok, akik ki szeretnek probalni "melegekkel". Ez egyfajta fetis.
2023. szept. 2. 19:24
 22/23 A kérdező kommentje:

Szokták mondai, hogy senki sem 100%-ig meleg vagy heteró, legalább egy hajszálnyi van a másikból is. Ezt heteróknak szokták mondani, de ennyi erővel mondhatják a melegeknek is.

Én uni vagyok. Ahogy mondani szokták, elől Rómeó, hátul Júlia.

É az a típusú pasi vagyok, akinek attól is feláll, ha csak a szél fújja meg. Tehát biztos, hogy lány is ki tudna hozni belőlem valamit. Azt az egytől idegenkedem egészen határozottan gondolatilag is, hogy kinyaljak egy pi-nát.

Azt is nehezen képzelem el, hogy pasi helyett nőt válasszak, úgy is, hogy a nő nagyon jó, a pasi meg csak nagyon kicsit jó.

A kérdés persze eléggé elméleti, mert komolyan semmit nem tervezek a nőkkel, főleg hosszabb távon.

2023. szept. 3. 17:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok meleg srac probalta vagy probalkozott lannyal kisebb-nagyobb sikerrel. A regi idokben is megoldottak a meleg ferfiak, akik "apas-mamasat" szinleltek a vilagnak, es sokbol gyerek is szuletett.
2023. szept. 3. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!