Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti kipróbálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kipróbálnátok meleg sráccal?

Figyelt kérdés

Szokták mondani, hogy mindent ki kell egyszer próbálni. Gyakran meleg fiúk szokták ezzel unszolni a nekik tetsző heteró fiúkat.

De ennyi erővel egy meleg fiú is kipróbálhatja egyszer egy nővel.

Lányok, ti belemennétek egy meleg fiúval a próbába? Tehát mindent elmond előre, hogy te vagy neki az első nő és nem tervez hosszú távra és fiúval már volt. Ehhez mit szólnátok?

Többségben a nem válaszra számítok, de nagyon érdekelnek azok a lányok, akik benne lennének. Miért?

2023. jún. 29. 19:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Persze. Nagyon gyakran járok melegbárokba és oda is megyek meleg férfiakhoz és megkérdezem tőlük, hogy dugunk-e. Sajnos mindig elutasítanak, de nem adom fel a reményt, hogy egyszer egy teljesen homoszexuális, kizárólag férfiakhoz vonzódó férfivel végreeee együtt lehessek szexuálisan.
2023. júl. 2. 07:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Meleg férfi vagyok. Próbálkoztam Nőkkel, sose volt rendes erekcióm
2023. júl. 9. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Kiiii de csak vele ,nagyon tetszik egy meleg férfi 😍🥰❤️
2023. júl. 9. 19:24
 14/23 anonim ***** válasza:
66%

Engem melegnek neznek, de mar bevallottam onmagamnak, hogy bi vagyok, raadasul olyan "mindenevo" (fiatalok, oregek is).

Viszont ha egy no emiatt lefekudne velem, en is azt kamuznam, hogy meleg vagyok. :)

2023. júl. 23. 21:59
 15/23 A kérdező kommentje:

Én teljesen meleg vagyok. Még sosem voltam nővel. Elég korán kiderült, hogy érdekelnek a fiúk. Aztán akadt is közöttük, akivel ki lehetett próbálni dolgokat. Azóta pláne csak a fiúkra koncentrálok. Talán nem meglepő ezután, hogy párkapcsolatra is fiúval léptem.

Számomra természetes, hogy fiúval vagyok együtt. Számomra természetes, de a természet számára nem egészen az. Szokták mondani, hogy az állatvilágban is van homoszexualitás. Lehet. De az életet nem ők adják tovább, a fajt nem ők tartják fenn.

A férfinak a nő lett teremtve, vagy a természet által alkotva vagy kinek hogyan tetszik. Talán jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy vajon milyen lehet lehet egy növel, aki mégiscsak nekünk férfiaknak lett alkotva. Például nagyon sok testrés létezik, amibe be tudjuk tenni a varázscerkánkat örömszerzés céljából. Ideális esetben ennek mindkét fél örül. De van egy ezek közül, ami konkrétan arra van, hogy oda tegyük be. Hát a helyzet az, hogy az összes ilyen a nőkön van. Csak anatómia könyvekből ismerem ezt, de szerintem biztosan tud valami olyat, ami semmi mással nem pótolható teljesen. Például a heteró pasikat sem értem, hogy miért erőltetik annyira az anális szexet, miközben nekik adva van a vaginális. A popsiban ugye csak a záróizom szorít, ami nem túl hosszú szakasz, míg a hüvely elvileg az egész hosszban. Ez biztosan jelentős különbség.

Szokták mondani, hogy a fiúk jobban szopnak mind a nők. Egy ismerősöm sincs, aki mindkettőt próbálta, tehát nem tudom. De heteró pasik agyát is lehet húzni azzal, hogy adják oda magukat nekünk melegeknek, mert mi úgyis jobbak vagyunk. Egy próbát megér alapon. De akkor nem érne meg nekünk ugyanúgy egy próbát a másik oldal?

Persze ha komolyra fordulna a dolog, akkor mit tudnék kezdeni egy nővel és abban mi lenne neki a jó, azt csak találgatni lehet.

2023. szept. 1. 23:27
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Az a helyzet, hogy én (nem tudom más nő hogy van vele) rohadtul nem jöttem lázba a gondolatra, hogy azért lennél velem, hogy kipróbáld, jobban szorít-e a vaginám. Látszik, hogy nem értesz a nőkhöz, neked férfi való a hasonlóan tárgyiasító gondolkodásoddal.
2023. szept. 2. 07:15
 17/23 A kérdező kommentje:
Ha értenék a nőkhöz vagy ha érzelmileg közelítenék hozzájuk, akkor nem lennék meleg. Ilyen egyszerű.
2023. szept. 2. 15:06
 18/23 anonim válasza:
81%

Na most nem mindegy, hogy a meleg srác azaz Te a passzív vagy az aktív fél melegkênt.

Nekem volt meleg haverom aki aktív volt és kipróbálta lánnyal...

2023. szept. 2. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:
78%
Szexeltem már a meleg fiú barátommal. L
2023. szept. 2. 18:38
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
14 akkor te nem bi vagy, hanem meleg
2023. szept. 2. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!