Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg kérdés! Kipróbálnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Kipróbálnám sráccal is! Miket tanácsoltok ismerkedés során?

Figyelt kérdés
A 20-as éveimben járok és bevallom foglalkoztat egy jó ideje a sráccal is kipróbálni a szexet, de persze csak egy normális, vékony fiút tudnék elképzeli, hisz hasonló vagyok. Mit tanácsoltok hogy mire figyeljek, hogy csapjak bele?

2013. júl. 26. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress, egy meleget, majd úgy ismerkedj meg vele, ahogy egy lánnyal szokás.
2013. júl. 26. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
kicsit nézz magadba, hogy miért nem jött eddig össze, ugyanis már több, mint fél éve írkálod ki ezt a kérdést különböző megfogalmazásban
2013. júl. 26. 15:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő? Meglep, hogy te ilyen jól értesült vagy, mert kb 3 napja regisztráltam :) Azt hiszem jár ide pár ezer ember és talán nem én vagyok az egyetlen bi, hisz statisztika szerint 5% tuti van:)
2013. júl. 26. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Több. Kb. 10% Freud szerint 60% ábrándozik róla,ennyi meg is teszi
2013. júl. 27. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én részegen próbáltam ki egy haverommal
2013. júl. 28. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

irj privit.A meleg/bi ismerkedős kérdésekre.

vagy nekem.

2013. aug. 1. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
utolsó te melyik vagy?
2013. aug. 1. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerkednék fiatal, intelligens fiúkkal, akik 180 cm körüliek, nem csúnyácskák, vékonyabb alkatúak, sportos frizurájúak, nem dohányoznak és nincsenek messze Baranya megyétől. ;)
2013. szept. 14. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!