Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Ti is sok olyannal találkoztok, aki csak hülyít?
Figyelt kérdés
Itt is beszéltem egy sráccal. Képet is adott, de aztán tali előtt eltűnt. Innen 2 ilyen stroym is van.:( Jegyzem meg kép után még tök sokat leveleztünk, tehát nem az lehet h nem jöttem be.2013. júl. 22. 09:06
1/7 anonim válasza:
Persze..:D sok olyan csaj van aki csak teszi a fejét..! -.-
2/7 A kérdező kommentje:
Én fiúkról beszélek.
2013. júl. 22. 09:47
3/7 anonim válasza:
Volt rá példa, ilyen az internet világa. :\
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy az utolsó pillanatban elbátortalanodott.Csak szégyenli be vallani.Ezért inkább eltűnik.
7/7 anonim válasza:
Ismerős..pedig én meg a volt barátom másfél hónapig megvoltunk,de aztán 2 randi előtt dobott...amugy ha szeretne vki,akkor írhat nkem,ha 18 alatt van.16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!