Milyen érzés nyelvpiercinges fiúval csókolózni? Nagyon-nagyon bejönnek a nyelvpc-s srácok, de eddig nem állt módomban kipróbálni a csókolózást ilyen sráccal:/ Esztergom környékén nincs ilyen helyes pc-s srác? Szivesen kipróbálnám vele:$
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 19:51
1/9 anonim válasza:
Nagyon jó érzés, bár ez emberfüggő is lehet. De velük a orális szex is egy óriási öröm!:))
3/9 anonim válasza:
úúúh nekem is nagyon bejönnének,csak még eggyel sem találkoztam,akivel csókolóztam volna :)))
4/9 anonim válasza:
Nekem van nyelvpc-m, állok szíves rendelkezéstekre:D
5/9 anonim válasza:
isteni erzes, miutan smaroltam eletem elso nyelvpiercinges pasijaval amugy par honao utan en is tettem magamnak
imadni fogod!
6/9 anonim válasza:
Nekem is régi vágyam egy ilyennel csókolózni, csak szimpla kipróbálásból, kíváncsiságból. Több lány ismerősöm mondta már, hogy egész jó ilyenekkel a csók, olyan izgibb.
8/9 anonim válasza:
Akkor velem van a baj? Mert én már háromszor is csókolóztam pc-s sráccal, de nem volt nagy durranás. Kivéve amikor mást csinált... :)
9/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ajakpiercingessel nem jó. Olyan érzés, mintha kiszívnád a szájából. Meg ha nagyon kezdő és bekapja a fejed (mint nekem) még a fogadhoz is mindig odakoccantja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!