Valaki szeretne velem beszélgetni privátban? 15 éves izmos, helyes, kedves fiú vagyok. Unatkozook!
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 15:32
1/11 anonim válasza:
Kihagytad hogy szerény is vagy...
2/11 anonim válasza:
najóóóóó..azért nyálat ne eressz magadnak tesóm..:D:D:D
3/11 anonim válasza:
unalmadba válaszolj meg egy-két kérdést...
4/11 anonim válasza:
mondjuk ezt.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__44..
Bár nem tudom egy 15 éves fiú mennyi fantáziával rendelkezik és mit keres ezen az oldalon, de ok.:P
6/11 anonim válasza:
Nos, tesó, ha nagyon unatkozol, és nem vagy félős, ajánlhatok néhány horrorfilmet, attól majd nem fogsz unatkozni :)
Egyébként én is unatkozok, de legalább kreatív vagyok és amíg te bent ülsz a négy fal között, izzadva a gép előtt, én a szobámat díszítem, miközben a Fűrész megy a háttérben.
8/11 anonim válasza:
Ha 3 évvel idősebb lennél, még jó is lenne :D
9/11 anonim válasza:
Ha tényleg unatkozol és Szolnok közelében laksz, akkor el tudom intézni, hogy legyen valami izgalom!44! :$ ;)))
Téglabontás, meszelés, betonozás - van itt minden, ami lefoglalna, építkezünk!
10/11 anonim válasza:
:D ki írt eddig? am te nem írsz,csak elvárod h rádírjanak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!