Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan reagáltok, ha egy "helyes" fiú (aki nektek tetszik) oda megy hozzátok, mosolyog rátok és elkezd veletek beszélgetni?
elpirulok, nem tudok sokáig a szemébe nézni mert zavarban vagyok - lehajtom a fejem, elkezdek piszkálni valamit, nem gondolom át rendesen mit akarok néha újrakezdek egy mondatot vagy szót
17/L
én nem hiszem el, h nem ugrat. :D
modellkedek, de az ilyen "helyes pasik" engem eddig mindig csak szivattak kisebb koromban.
az átlagosoknak, + a csúnyáknak hiszek, ők eddig mindig komolyan gondolták, ha nagy nehezen bevallották.
eddig nem is volt "szép" pasim.
egyébként nagyon ritkán jövök zavarba...de akk mondom is, h zavarban vok :D és akk nevetünk, és oldódik az egész szitu.
meg félek a másikkal hosszú ideig szemkontaktust létesíteni. de ha a srác van zavarban, csak feldobok 1 poént, és mindjárt nem lesz :P
20/L
Hát az a probléma hogy szemezek vele,de oda már nem jött...:(
Tuti lenne közös témánk,mivel ugyan az a szenvedélyünk,hobbink:)
Remegek, izzadok, elpirulok,dadogok, szerencsétlenkedek.... de szerencsére hamar oldódok
21/L
testbeszédben látszik:
pl.: ha a lány sokszor néz a szemedbe aztán hirtelen lenéz vagy elnéz ,
próbál megérinteni pl. a karodra teszi a kezét de csak egy pillanatra mintha próbálná még jobban magára irányítani a figyelmedet.
nevet mindenen amit mondasz, elpirul,vagy felveszi azt a testhelyzetet ahogy te állsz ahogy a te kezed van .ezek nagyon kis dolgok de idővel a beszélgetés alatt ha megfigyeled úgy állhat veled szembe minta a tükörképed lenne .
segít folytatni a beszélgetés ,elpirul,sokat mosolyog.
ilyesmik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!