Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kipróbálnátok meleg sráccal?
Szokták mondani, hogy mindent ki kell egyszer próbálni. Gyakran meleg fiúk szokták ezzel unszolni a nekik tetsző heteró fiúkat.
De ennyi erővel egy meleg fiú is kipróbálhatja egyszer egy nővel.
Lányok, ti belemennétek egy meleg fiúval a próbába? Tehát mindent elmond előre, hogy te vagy neki az első nő és nem tervez hosszú távra és fiúval már volt. Ehhez mit szólnátok?
Többségben a nem válaszra számítok, de nagyon érdekelnek azok a lányok, akik benne lennének. Miért?
Nem mert meleg. Mivel meleg nem lenne erekcioja mert én nő vagyok, nem farkam van, a melegeknek az jön be.
Tehát nem lenne belőle szex, max olyan, hogy hátulról és férfira gondol közben. Inkább kihagynam 😃
Nem, és két oka is van. Az egyik az amit mások is leírtak: egy meleg pasi sosem fog lefeküdni nővel. Max egy biszex.
A másik ok ugyanaz, amiért szűz sráccal sem szexelnék: szeretem élvezni a szexet, nem tanítónéni akarok lenni, ha már (kapcsolaton kívül) lefekszem valakivel, legyen inkább tapasztalt, ne rajtam próbálgassa, hogy egyáltalán képes-e nővel bármire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!