Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés szopni?
Figyelt kérdés
soha se volt benne részem. ugyanis lányokat szeretem jobban,. csak titkon vagyok biszex vagyok, de sehol sem mutatom ezt ki a legjobb barátaim se tudják, se családtagok. de annyira kíváncsi vagyok milyen érzés egy orális szex, milyen érzés nyalogatni a fiú heregolyóit kívàncsivà tesz szivesen kipróbálnám... 23/F2023. máj. 18. 11:48
21/21 34Esssem válasza:
Életem első szopás ma volt egy 18 cm vaskos farok 5 percig tartott kb csak a számát használtam úgy eldurant a torkomba h simán mehet máskor is ,szimpátia alapjan simán szopok isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!