Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen érzés szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szopni?

Figyelt kérdés
Egyelőre csak ismerkedem a témával, eddig csak nővel voltam. Viszont elkezdett erdekelni, milyen az, amikor egy farok van az ember szájában. Hogy kell ezt elképzelni? Mennyivel másabb, mint puncit nyalni érzésre?
2021. szept. 4. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem nagy tapasztalatom van benne 1 alkalomból :) az elején még nagyon feszült és ideges voltam, de mikor már a számba volt le nyugodtam. Utána egy darabig szégyen éreztem volt, de most lelkileg próbálok rá felkészülni és tervezem a következőt :)
2021. szept. 5. 02:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Heteró nőként válaszolok, úgyhogy nem tudom milyen nyalni, de a szopásról tudok beszélni.

A legelső előtt nagyon zavarban voltam, csak puszilgattam meg csak a makkig jutottam.

Eleinte nem olyan jó érzés, könnyen lehet öklendezni tőle, főleg, ha túl mélyen van. Később jobb érzés, nem izgul annyira az ember. Én akkor szeretek szopni, ha érzem/látom a másokon, hogy élvezi. Ha nem élvezi, akkor viszont nekem is unalmas és túl akarok lenni rajta.

2021. szept. 5. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
isteni amikor egy duzzado dako lültet a szádban..hmmm..
2021. szept. 5. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig én is úgy voltam, mint a kérdező. Izgatott is, és érdekelt is, milyen lehet szopni. Aztán megtörtént. Sokkal jobb volt, mint vártam. Élveztem minden pillanatát, és a cuccot is lenyeltem.
2021. szept. 6. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele eleinte tartottam tőle de mivel hajtott a kíváncsiság így kipróbáltam azóta sem bántam meg.Azóta is szeretek szopni
2021. okt. 10. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!