Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt először péniszt szopni?
Sajnos még nem tudom, de nagyon szeretném már kipróbálni és valakit élvezésig szopni.
27F Bp
Az első anno a saját farkam volt, úgyhogy mindenképp meg akartam tenni, nem volt vacilálás. 😀
Középsulis koromban már sok barátomat le szerettem volna szopni, de nem mertem sose senkinek bevallani, hogy bi vagyok, mert eléggé heterós, fiús iskola volt, féltem az esetleges kiközösítéstől.
Az első kölcsönös szopást már huszonéves koromban hoztam össze internetes fórumon egy nálam idősebb és tapasztaltabb sráccal.
Nem volt rossz, először engem szopott élvezésig, le is nyelt mindent, isteni volt. Aztán csere, én szoptam, és én is a számba engedtem az ő adagját, és én is lenyeltem. Fura érzés volt. Sőt utána volt egy kis ijedtség bennem, nehogy elkapjak tőle valami betegséget, de nem volt semmi baj belőle. 😄😄 Ráadásul szép nagy vastag, hosszú, kemény farka volt, máig tisztán emlékszem rá.
Azóta már sokkal ügyesebben szopok, amihez az is kellett, hogy korábban magamon próbálgattam a technikámat. Ma már nem tudom magamat leszopni, de akit leszopok, az mind élvezte. 😊😊
Számomra nagyon fura volt.
Nagyon izgatott de féltem is.
Én vacilláltam, de partnerem határozottab volt.
Összeségében élveztem
Számomra érdekes volt - addig csak szopattam, de valahogy ahogy az ágyon voltunk mindketten jött a gondolat: "miért ne?". Ami meglepett az a makk puhasága, nem erre számítottam!
Ahhoz képest, hogy először csináltam neki azért jólesett, próbáltam mélytorkozni (visszaadni amit kaptam), de sajnos nekem nem megy. :(
Végül a hasamra élvezett és lenyalattam vele, majd jól megdugtam a száját, a torkára élveztem.
Összességében jó volt - nem lettem függő, de már nem zárom ki ha úgy alakul a dolog, bár a punci nyalás jobban bejön, de ez se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!