Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés szopni?
Figyelt kérdés
soha se volt benne részem. ugyanis lányokat szeretem jobban,. csak titkon vagyok biszex vagyok, de sehol sem mutatom ezt ki a legjobb barátaim se tudják, se családtagok. de annyira kíváncsi vagyok milyen érzés egy orális szex, milyen érzés nyalogatni a fiú heregolyóit kívàncsivà tesz szivesen kipróbálnám... 23/F2023. máj. 18. 11:48
1/21 anonim válasza:
Próbáld ki.
Nagyon kellemes érzés ez mindkét félnek.
Én is így vagyok ezzel mint te, de egyszer erőt vettem magamon és kerestem lehetőséget rá. Nem bántam meg.
2/21 anonim válasza:
Eddig csak dildót szoptam azt is nagyon jó
3/21 anonim válasza:
Nekem kicsit megalázó,de pont ez izgat benne,így nagyon jó.
4/21 anonim válasza:
Nehezen vettem rá magam és eddig egyszer próbáltam de nagyon élveztük mindketten.
5/21 anonim válasza:
Sok év vívódás után rávettem magam. Nagyon jó volt, azóta már jó párszor megismételtem és még mindig élvezem
6/21 anonim válasza:
en is igy vagyok vele ahogy te kerdezö. rolam se tudja senki de van hogy masztinal azon fantazialok hogy egy fiunak simogatom, nyalogatom.
7/21 anonim válasza:
Engem is izgat a dolog . A nejem fekete "házibarátját" reisz közben már leszoptam párszor - nagyon élveztem .
8/21 anonim válasza:
Egy haverommal régebben egy darabig csináltuk egymásnak. Jól esett, ahogy dolgozott rajtam, mindig megháláltam neki, talán azt a részét még jobban élveztem :)
10/21 anonim válasza:
Nagyon jó érzés!
Én imádok szopni!
Fiatal srácnak bármikor szopnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!