Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szopni?
Figyelt kérdés
Folyton azon agyalok milyen lenne leszopni egy nagy faloszt, vagy beleűlni, de szerintem kiöregedett vagyok!
Nektek milyen volt az első?
2022. aug. 13. 23:39
1/14 anonim válasza:
Az a baj nekem még eddig nem volt, pedig mar nagyon leszopnam egy helyes srac méretes szerszámát:D
18
2/14 Rhonson válasza:
Mennyi idős vagy, hogy kiöregedettnek érzed magad?
1-es, ha szimpatikus vagy akkor tudok segíteni a dolgon! ;) Bele is élvezhegek?
3/14 anonim válasza:
a makkot különösen élvezetes szopni .
4/14 anonim válasza:
Én is benne lennék velem egykorúval. 19F
5/14 anonim válasza:
Az én méretes finom 20 cm farkam melyik fiatal fiú szopná le? 32F
6/14 anonim válasza:
Kicsit félénk sub srác vagyok. Első körben én is subokkal ismerkednék.
7/14 anonim válasza:
Szopni a legjobb dolog, főleg, ha egy fiatal srác farka lehet a számban....
Fiatal srácot orálisan kényeztetni a legjobb! Bármikor!!!
8/14 anonim válasza:
Nekem kellemes élmény volt, negyvenesként próbáltam ki.
Mondjuk nagyon kicsi volt a srácnak,de én soha nem rajongtam a nagy farokért,tetszik a kicsi.
9/14 anonim válasza:
54 évesen szoptam egy 25 éves CD "lányt". Fantasztikusan jól esett.
10/14 anonim válasza:
Nagyon jó érzés szopni
Már rég volt benne részem
47F bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!