Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el mondjam vagy sem? (Coming out)
21/l
Anyukamnak es a noveremnek mar lassan fel eve hogy elmondtam hogy valoszinu mindket nemhez vonzodom es szerencsere mindketten jol fogadtak. Sokat gondolkodtam, hogy a legjobb baratnomnek is elmondjam e, de anyum mondta hogy ne mert nem tudhatom hogy reagal meg en sem tudom biztosra miujsag mert meg lannyal nem volt fizikailag tapasztalatom csak ilyen erzelmi tipusu inkabb. Par hete ossze ultunk a barataimmal egyet vacsizni es szo esett a melegsegrol, mivel az egyik baratunk meleg es 4 eve kapcsolatban el. Felideztuk mikor o elmondta nekunk. Mindegyik baratnom/baratom mondtak hogy nyilvan meglepodtek rajta de teljesen rendben vannak vele, es valoszinu a meglepodes is azert volt mert o volt ugymond az elso a korunkben aki ezt elmondta. Ez megnyugtatott nagyon, hogy igy allnak hozza.
Par napja viszont lekaptam egy lanyt, aki nagyon nagyon bejon es hat ez volt igy az elso fizikai dolgom egy lannyal es most mar 100 hogy mindket nem bejon.
Itthon meg nem mondtam el ezt, de nyilvan elfogom..
Szerintetek mennyire erne meg ezt a barataimnak elmondani, illetve a kozeli rokonoknak igy hogy mar tuti biztos a dolog?
Ha baratnom lenne nyilvan az sokkal sokkolobb lenne igy hirtelen nekik, mint igy, hogy elmondom.
Csajszival nem tudom most mi hol hany ora, de nem fogom engedni veszni az fix.
Koszi❤️
Szia.
Én 20 vagyok, a barátaimnak mondtam el elsőkörben, mert tudtam hogy nagyon elfogadóak. Nem is lett semmi gond.
A jelek szerint a ti barátaid sem homofóbok, én a helyedben simán elmondanám.
Számomra a nehézséget a családdal való közlés jelenti inkább. Nem homofóbok, de mégis kényesnek érzem a témát felhozni.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!