Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan mondjam el a családomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a családomnak, hogy Biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon félek!

Idézem anyukámat:

Én: Anya, hogy reagálnál ha biszex lennék?

Anya: Háát, az ember szeretne unokákat, szóval ne.

Ezek után mit csináljak?

Apámnak fel sem merem tenni ezt a kérdést.

Nagyszüleimről meg ne is beszéljünk.

Mielőtt bárki kérdezné, 100%-ig biztos vagyok a szexuális beállítottságomban!

2020. szept. 24. 21:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Minek kell tudniuk erről?
2020. szept. 24. 21:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Unokát összehozni egynemű párban is lehet, csak kicsit akarni kell.

Szülőket egyesével leültetni és jól végigbeszélni a dolgokat.

Mondd meg, hogy attól még hogy 50/50 esélye van egy ellenkező nemű párnak, akkor se tudod megválasztani kibe szeretsz bele.

Kicsit nézz utána milyen tipikus coming out kérdéseket tesznek fel az emberek, és készûlj fel mindenféle reakcióra.

Nekem apám jobban fogadta, de anyum is gyorsan megbékélt vele.

Nagyszülők nem élnek, illetve azzal aki van, eleve olyan a viszony hogy nem beszélek vele...

2020. szept. 24. 21:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, fiú vagy vagy lány?
2020. szept. 24. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
miért kell mindenkinek tudnod kivel dugsz?
2020. szept. 24. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Biszexnek gond nélkül lehet gyereke, anyudnak unokája, erről világosítsd fel :)
2020. szept. 24. 21:51
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Gyűjts erőt, gondold át, várd ki az alkalmas pillanatot mikor jó passzban van/vannak, készülj fel a negatív fogadtatásra és fel a kérdésekre.
2020. szept. 24. 23:32
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Ne mondd el nekik, hacsak nem lesz egyszer azonos nemű partnered, akit fel is szeretnél vállalni. Hidd el, ők sem mondják el neked a szexuális életük összes részletét, és ez jól is van így.
2020. szept. 25. 10:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kommunikáció, viszony van a családtagok közt, ahol egy ilyen dolgot nem lehet elmondani a másiknak?

Az, hogy valaki bi-hetero, meleg, az miért a szexuális élete összes részletének elmondása?

Szerintem a legnagyobb baklövés, amikor ott van a komoly kapcsolat, és a szülők akkor szembesülnek vele, hogy ja, a lányom párja is lány?? És hányan tanácsolják ezt a butaságot...

2020. szept. 25. 11:23
 9/16 anonim ***** válasza:
50%

Miért kell elmondanod?

sosem értettem az emiatt feszengőket,nyilván nem akarsz prideon felvonulni és feltételezem nem azok közé tartozol akik nem tudnak élni egy iylen aprócska titokkal

Szóval éld az életed ahogy eddig.

2020. szept. 25. 12:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nem mondom el dolog akkor működik hosszú távon, ha a szülőkkel nincs közeli kapcsolat.

Erre nem mindenki kész, és igazából szvsz nagy kegyetlenség azt tanácsolni a melegeknek, hogy családi viszonyoktól függetlenül szakítsàk meg a családdal a kommunikációt és vonuljanak önkéntes száműzetésbe.

Most komolyan, van itt olyan, akitől otthon nem kérdezik meg 5-10-20-30 év során, hogy kisfiam van valakid? Mikor lesz esküvő unoka?

Nem tom nektek milyen kapcsolataitok vannak ha nálatok a kapcsolat = dugás, és az valami misztikusan légüres térben történik...

Ha valakivel randizol, akkor azèrt sok időt töltötök együtt, egy idő után van közös lakás, kutya stb.

Ha anyád péntek délután véletlenszerűen átugrik egy kis piskótával, te kirakod a párodat egy 2-3 órára hogy ne találkozzanak? Még ha nincs is otthon, full levágós, hogy hány pár cipő, hány ágy és mennyi ruha van abban a térben.

Ne nézzük már sík hülyének ebben a szituban a szülőt se...

2020. szept. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!