Elmondjam a családomnak (anya, testvérek), hogy biszexuális (lány) vagyok?
Volt már barátom, amiről tudtak, de barátnőm még nem!
A családommal viszonylag jó a kapcsolatom, együtt élünk!
Szerintem amíg nincs komoly kapcsolatod lánnyal, akit bemutatnál nekik, nem érdemes. Az meg, hogy mit csinálsz és kivel a hálószobában, az csak rád tartozik.
Nekem tinédzser koromban volt egy pasim, akit ismertek. 2 évig jártunk, 18 voltam, amikor szakítottunk. Utána pár évig nem mutattam be nekik senkit, mert egyik kapcsolatom (se nővel, se férfival) nem volt komoly. Aztán megismertem valakit, akivel komolyabban is gondoltam már a dolgokat, őt elég gyorsan be is mutattam nekik. Persze előtte elmondtam nekik, hogy nem csak a férfiak iránt érdeklődöm és, hogy van valakim, akit nagyon szívesen bemutatnék nekik. Mondjuk nálam az is közrejátszott, hogy édesapám nem a legnyitottabb az ilyen témákra, de egész jól fogadta ő is.
24/N
Mi nem ismerjük a családodat. Homofóbok? Pl. hozd fel egy beszélgetésnél, hogy Miley Cyrusról kiderült, hogy biszex. Vagy Kristen Stewartról, vagy Bella Thornéról. Ők biszexek.
Figyeld a reakcióikat. Ha nem gyűlülködnek, reméljük téged se fognak, ha elmondod nekik. Ha homofób szöveget tolnak le, akkor ne mondd el nekik.
Amúgy van egy Amino nevű app, ott van egy lmbtq magyar társaság, kicsi, de családias. Ott szoktunk ilyeneket megvitatni, vagy discord szervereken, mert máshol nagyon sok a homofób. :)
Várj még,majd akkor,ha úgy alakulnak a dolgok,hogy stabil párkapcsolatod lesz egy veled azonos neművel,akit a későbbiek folyamán bemutatsz nekik.Addig csak felesleges köröket futnál.
Nem mintha a magánéleted bárkire is tartozna egyébként...
:)
#7-es,surmóskodj máshol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!