Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyukámnak hogy bi vagyok?
Valaki árulja már el mi köze van Anyukádnak ahhoz, hogy milyen a szexuális irányultságod?
Vele fogsz élni? Vagy be akarod vonni a szexuális életedbe?
Bakker... gondolkozz már.
Egy nagyon fontos kérdés. Édesanyád és édesapám hogy viszonyul a másság bármilyen formájához? Elfogadják? Vagy legalább megértők? Esetleg mereven elutasítják?
Tudod, ez nem mindegy. Ezt jó lenne megtudnod, mielőtt elmondanád otthon, hogy biszex vagy. Ha mereven elutasítják, ez nem azonos a homofóbiával, akkor inkább ne mondd el nekik.
#5:
Szülőként írtam amit írtam! (4-es voltam)
A gyerekem akkor is a gyerekem ha meleg, ha leszbikus, ha gyilkos!
Meglepne, de az Ő élete, ezzel neki kell megküzdenie ebben az álszent világban!
#8:
Az nagy baj.
Egyszerűen leírtam.
Amikor lesz párja, megy és bemutatja!
A szülőnek máshogy nincs köze a dologhoz.
Na ez már rendes válasz. “Hogy mondjam el anyukámnak hogy bi vagyok?” - “Amikor lesz párod, mész és bemutatod.”
De először nem ezt írtad, hanem hogy semmi köze ehhez anyukájának. Ezt nem értettem. Úgy köze nincs hozzá hogy beleszóljon, de tudni azért tudhat róla gondolom. Na mindegy nem akarok a semmin vitázni, de az első válaszod úgy hangzott mintha leszidnád a kérdezőt hogy minek akarja elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!