Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyukámnak hogy fogamzásgátló tablettát szeretnék szedni? 15/L
Kerek perec!
Bár én nem ajánlom...de ez a te döntésed, és anyukád majd dönt!
Én a helyedben a kérdéssel várnék még pár évet.
Azért azt sem felejtsd el, hogy a tabletta egy drasztikus beavatkozás a szervezetbe, és 1 fajta tabletta nem ér meg annyi időt, hogy a mellékhatásait (amik 5-10-20-30 év múlva jelentkezhetnek) biztonságosnak ítéljék.
igazából nem is muszáj elmondani ha belegondolsz.. bár mintha az rémlene nekem, hogy 16 év kell a felíratáshoz.
amúgy meg ja.. korai lenne még hormonokat tömni magadba
15 évesnek lelkiismeretes orvos nem ír fel gyógyszert.
Az óvszer megfelelő használat mellett teljesen biztonságos. Ha ennyire félsz akkor pl.: szex közben ellenőrizheti a párod, a ciklusod közepe táján, termékeny napokon nem megy el benned, aktus után pedig mindig ellenőrizze az óvszert nem szakadt-e ki. Ha utána észreveszitek, hogy baj történt, még mindig van megoldás.
Bár a kérdésedből is látszik, hogy 15 évesen baromi éretlen vagy a szexre, de ez a te problémád lesz majd a jövőben, de a szervezeted a gyógyszerrel ne akard még jobban rombolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!