Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Utolsó szem fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utolsó szem fogamzásgátló előtt miért jött meg?

Figyelt kérdés
Már az 5. Levéllel szedem de ilyen még nem volt. Ma este venném be az utolsó szemet, de ma hajnalban már megjött. Mitől lehet? Most akkor lehet nem is hat normalisan a gyógyszer?
2013. nov. 15. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
AZONNAL NŐDOKI!!!! Nekem is volt ehhez hasonló, h tablettaszedés közben megjött és rögtön spuriztam nődokihoz! Neked is az kéne!! Nem akarlak megijeszteni, h miért...
2013. nov. 15. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Neked mi miatt volt?
2013. nov. 15. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Megvizsgált, h esetleg nem alakult-e ki ciszta,hála Istennek nem volt semmi. Abban az időben kezdtem el keményen edzeni és mondta, h ez is közrejátszhat, h a hormonok gyorsabban dolgoznak a nehéz súlyok emelgetése miatt. Azt tanácsolta, h szedjem tovább és ha a következő levélnél is ilyen történik akkor menjek vissza és kicseréli a gyógyszert! Szóval, menj kivizsgálásra hétfőn!
2013. nov. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!