Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért érzem magamat ettől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magamat ettől rosszul? (Bőv.lent).

Figyelt kérdés

Pár éve elfogadtam a biszexualitásomat nagyjából, de megfogadtam, hogy attól még nem kezdek nővel...megvan a vonzalom, de nem szeretnék semmilyen kapcsolatot nővel, tudom, hogy a számomra legfontosabb emberek is elfordulnának tőlem emiatt ha kiderülne.

2barátnőm tegnap elmondta, hogy egyébként mindketten csókolóztak már lányokkal, és a szexet is kipróbálnák, de nem tartják magukat biszexnek(kapcsolatot nem tudnának elképzelni).

Olyan furcsa, nem tudom leírni, hogy most mit érzek, sose csókoltam meg nőt, nem kezdtem ki vele (volt, hogy tinderen beszélgettem velük, de mindig időben kapcsoltam és inkább kihátráltam). De valamiért mintha fájt volna az ahogyan annyira lazán beszéltek erről a dologról. Semmi megbánás nem volt bennük. Rossz barát vagyok emiatt, hogy rosszul érzem magamat amiért elmondták, hogy nekik ez ennyire lazán ment?

Nem vagyok rájuk irigy, egészségükre meg minden :D csak akkor is olyan furcsa...ott nagyon nehezen fogtam vissza, hogy ne sírjam el magamat és nem is igazán értem, hogy miért könnyeztem be ezen...

2022. szept. 10. 23:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem tudom miert hiszik ezt

Nekik se tetszik az osszes ferfi/no

Ami meg rosszabb ha van egy tarsasagban 2 ember akik a sajat nemukhoz vonzodnak, akkor nekik szinte torvenyszeruen ossze kene jonniuk

Az senkit nem erdekel hogy esetleg nem tetszenek egymasnak vagy semmi kozos erdeklodesi koruk nincsen

2022. szept. 16. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!