Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért érzem magam rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul attól, ha több emberrel ismerkedem?

Figyelt kérdés

Jelenleg öt illetővel beszélek instán, akikkel alakulhatna valami, abból négyen lányok egyébként, de ez mellékes. Semmi komoly nincs eddig, egy valaki kivételével senkivel nem jutottunk még el a találkozóig sem, nekem viszont rohadtul bűntudatom van. Pedig szingli vagyok, senkivel nem indultam még el a romantikus vonalon, csak ismerkedünk, barátkozunk, lesz ami lesz alapon. Mégis úgy érzem magam, mintha hűtlen lennék valakihez, pedig senkivel nincs semmi komoly.

(Légyszi, privátban ismerkedési ajánlatot nem kérek, ez is sok nekem, ami most van😅)

Miért van bűntudatom?

2020. júl. 13. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem e miatt ne legyen, nem csalsz meg senkit. Majd ha komolyabbra fordul valakivel, akkor nyilván más lesz.
2020. júl. 13. 00:46
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Mert érzed, hogy valamilyen szinten helytelen, amit csinálsz.

Nyilván nem megcsalás, de nem csak a megcsalás lehet morálisan helytelen.

2020. júl. 13. 00:49
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem tartod helyénvalónak, nyilvánvalóan azért érzed. Úgy érzed érzelmileg megnyíltál az adott illetőknek, te meg mégis másokkal flörtölsz, tudat alatt már egy párnak könyvelnéd el magad bármelyikkel. Ettől még van egy "kedvenc" hát akkor vele kapcsolj rá a kapcsolatra és juss el vele az élő találkozóig.
2020. júl. 13. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Hazudsz...
2020. júl. 13. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!