Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem magam rosszul?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul?

Figyelt kérdés
A barátaimmal felelsz vagy merszeztünk, 2x kellett csókolozzak az egyik legjobb fiú barátommal akivel 8 év van köztünk, aztán meg vagy 6x kellett a szájra puszi. Vele volt az első csókom. Nem arról van szó hogy undorodtam ettől, de nem nagyon akartam. Mégis nem értem ezt az érzést, mert mindig tetszett nekem, de nem akarok tőle többet barátságnál. Ezután rendesen rosszul érzem magam, mintha mocskos lennék vagy nem tudom.
2022. júl. 24. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzed, normális embernek a csók intim dolog, amit azzal csinál akit szeret. Ha neked ez csak úgy menne akarkivel, akkor ribizli lennél.
2022. júl. 24. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Nő ként fiú barát, vagy fiúként fiú baráttal, mert nem mindegy?!
2022. júl. 24. 09:37
 3/7 A kérdező kommentje:
2-és hetero kategóriában van:) Szóval lányként fiút.
2022. júl. 24. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Csalódott vagy, hogy egy ilyen helyzetben csókolt meg téged srác először. S nem azért mert jelezte, hogy vonzó nő vagy. Ráadásul neked bejön a srác, s úgy tűnik ez egyoldalú, na ezért is csalódott vagy és érzed magad rosszul.
2022. júl. 24. 10:04
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
#1essel értek egyet és hozzàtenném, hogy akàr felelhettél is volna a merés helyett.
2022. júl. 24. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Volt amikor az ő merése volt ez, nem az enyém.
2022. júl. 24. 10:13
 7/7 Noren1989 ***** válasza:
74%

Akkor sajna b-verzió, h nem kell ilyen jàtékokba belemenni. Plusz nem àrtana vele beszélni.

Az, h ő is a merést vàlasztotta, valószínűsíti, h egy friendzone-olt egyénről beszélünk.

2022. júl. 24. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!