Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltatok már hasonló helyzetben, mit tettetek? (Hosszú lesz)
Az alap szitu az hogy koliban elég jóban lettem a szobatársaimmal, közülük egyik sráccal így nyár alatt is tartjuk a kapcsolatot néha összeülünk iszogatni, bandázni.
Több alkalommal csak ketten és mindig szoktuk nézni a csajokat, meg beszélni kihez lenne érdemes odamenni.
Legutóbb viszont beszéltünk kicsit a srácokról (kissé ittas állapotban). Mármint hogy koliban ki az aki már lehetett csajjal illetve sráccal (!) mivel pár meleg/biszex srácról is tudunk.
Szóba hozta haverom, hogy milyen jó lehet a biszex srácoknak mivel ők igazán élvezhetik az életet, csajjal is sráccal is. Ahogy mondta nekem tökre úgy jött le mintha érdekelné milyen lehet sráccal (mert csajjal ő volt már)
Szombaton ismét megyünk iszogatni kettesben és mivel én még nem voltam soha senkivel de biszex vagyok(nem tud róla), ő meg bejön nekem és elég közvetlen a kapcsolatunk gondoltam viccesen felhoznám neki pár pia után hogy jó lenne kipróbálni szerintem is sráccal.
Szerintetek ez jó ötlet lehet? Nagy a kockázata, rossz véleménnyel lehetne rólam? Ti belemennétek ilyenbe? Vagy kezdeményeztetek már így és bejött?
2 éve ismerjük egymást.
Én 17, ő 18 éves.
Nem minősítelek, ahogy te engem, de nagyon kevés tapasztalatod lehet. El kell mondanom, hogy működik a piára fogom dolog, csak nem mindegy, hogy hogyan adod elő. És nem a pia hatására akarom leszopni a másikat, azt pia nélkül is megteszem bármikor. Akkor kell a piára fogni bármilyen közeledési kísérletet, ha a másik tiltakozik.
#4 vagyok, egy bi pasi, aki több faszt fogott, mint bazilikakilincset.
Tegnap megvolt a közös iszogatás, ahogy írtátok páran, pár feles után felhoztam milyen jó lenne ha valaki leszopna (elég jól reagált rá) és mondta hogy ha nem találunk csajt akkor elég korlátozottak a lehetőségek, majd nevettünk rajta.
Amikor hozzájuk értünk elég meleg volt náluk így adta magát a lehetőség hogy meztelen alvás legyen, ő is benne volt és nem részletezném hogy hogyan de odáig jutottunk hogy együtt aludtunk és volt kölcsönös orál is ☺️Az este hosszúra sikeredett így és végül a mai nap is 😄 én nagyon élveztem és ahogy láttam ő is, szóval teljesen megérte hogy volt bátorságom belevágni 😁
Úgyhogy mindenkinek köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!