Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak-e rá, voltatok már hasonló helyzetben?
Várjál rá!
De ha ennyire bizonytalan, még ha most téged is választ, később előfordulhat, hogy családi nyomásra visszakozik.
Mennyire függ a családjától? Van saját megélhetése, egzisztenciája? Mert jobb lenne ettől az intoleráns "családtól" minél messzebb lenni, különben hosszútávon megkeserítik majd az életeteket.
Nagyon drukkolok nektek, remélem jól dönt és a szerelmet választja!
2-es vagyok.
"nagyon fél attól,hogy elveszti a szüleit"
Tudom, hogy durván hangzik, de akik lemondanak a fiukról a mássága miatt, azokért nem kár. Ha egész életében a családja elvárásainak akar megfelelni, soha nem lesz boldog.
Én is ezt mondtam,hogy az ilyenek nem szülők,de hát még nem tart itt,hogy belássa.
Titokban meg már nem igazán tudja tartani és őszintén,én sem akarok titkolózni,ahhoz már fáradt vagyok
4-es vagyok.
Titkolózni nem szabad, az hosszútávon megnyomorítja a lelket. Bújkálni, állandóan azt figyelni az utcán, étteremben, hogy nincs-e a közelben ismerős vagy rokon, aki megláthatna titeket...
Mennyi idős a fiú?
7-es vagyok.
Őszintén szólva sokkal lejjebb tippeltem volna a korát, 18-19-re. 25 évesen már nagyon nem szabadna ilyen bizonytalannak lennie, ennyire függenie a családjától érzelmileg.
Nos, a romantikus énem még mindig azt mondja, hogy várj rá, adj neki időt, remélem észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!