Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben bi fiúk? Szerintetek ez megcsalásnak számít?
24 éves biszex srác vagyok, jelenleg barátnőm van aki ezt nem tudja rólam. Egy párkapocsolat sosem vonzott sráccal de a testi kapcsolat annál inkább, jelenleg is ez a helyzet és egyre inkább érzek vágyat ahhoz hogy újra lesz*pjak egy srácot (semmi több, szexben van bőven részem), viszont barátnőmet sem szeretném elveszíteni azért mert alkalmanként fellángol ez a vágy bennem, viszont így meg érzem hogy valami nem az igazi.
(Ellenkező esetben, ha ő lenne biszex és megtudnám hogy kiny*lt egy lányt én nem tartanám megcsalásnak.)
Én fordítva nem tekintenem annak.
Ha a barátnőm lánnyal akar lenni egyszer-kétszer engedném, mert tőlem nem kaphat puncit.
És ha ez örömet okoz neki, akkor csinálja, amíg engem szeret.
Merlegelj, esetleg beszeld meg vele... Légy őszinte!
Én is úgy érzem hogy ha a tudtán kívül tenném az nem lenne korrekt.
Sajnos nem tudom mi lenne a helyes mivel így nem vagyok maradéktalanul boldog, viszont az sem lenne megoldás ha elveszteném mert fixen akkor sem lennék az😅
Minden biszex megteszi előbb utóbb.
Ezzel egy nőnek tisztában kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!