Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Voltatok már hasonló helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már hasonló helyzetben bi fiúk? Szerintetek ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

24 éves biszex srác vagyok, jelenleg barátnőm van aki ezt nem tudja rólam. Egy párkapocsolat sosem vonzott sráccal de a testi kapcsolat annál inkább, jelenleg is ez a helyzet és egyre inkább érzek vágyat ahhoz hogy újra lesz*pjak egy srácot (semmi több, szexben van bőven részem), viszont barátnőmet sem szeretném elveszíteni azért mert alkalmanként fellángol ez a vágy bennem, viszont így meg érzem hogy valami nem az igazi.

(Ellenkező esetben, ha ő lenne biszex és megtudnám hogy kiny*lt egy lányt én nem tartanám megcsalásnak.)

2021. ápr. 9. 14:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
en is ugyan igy vagyok vele kerdezö :D
2021. ápr. 9. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
A párom biszex, amire nekem is magamtól kellett rájönnöm (hidd el előbb-utóbb Ő is ráfog). Kevés nyitottabb es megértőbb ember van nálam, de ez elég friss és kezelni nagyon furcsa, főleg mivel 20 éve ismerem. Sokat vártam míg elmondtam neki, mivel nem akartam megijeszteni. Én pl. úgy vagyok vele, hogy szeretném ha Ő belevonna a vágyaiba - persze félek. A lényeg, puhatold ki, hogy a baratnőd hogy viszonyul pl. csak a melegekhez úgy egyáltalán (azt könnyebb felhozni a bi túl gyanús lehet). Aztán kitudja, ha szerencséd van akár állhat hozzá úgy is ahogy én :) Mióta vagytok együtt és mennyi idősek vagytok?
2021. ápr. 9. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, előző vagyok. Ott a korod, most vettem észre :)
2021. ápr. 9. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a tudta nélkül csinálsz bármi ilyesmit, még jó hogy megcsalás, semmivel nem másabb mintha egy másik csajt nyalnál ki. Beszéld meg vele, ha neki okés akkor már nem megcsalás. Ne aljaskodj a háta mögött.
2021. ápr. 10. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Olyan ez, mint a zsidó viccben:

A zsidó bemegy egy étterembe:

- Kérek egy adagot abból a szép vöröses halból!

- De uram, az sonka!

- Kérdeztem én, hogy hívják azt a halat?

A szexualitás célja elméletileg a szaporodás. A gyakorlatban az egyéni örömszerzés. Annak meg nem kell feltétlenül ugyanazzal, ráadásul ellenkező nemű partnerrel történnie.

2021. ápr. 10. 20:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Lassan 3 hónapja és nem sokkal több ideje ismerjük is egymást, feljött már ez a téma és nincs baja se a melegekkel se a biszexekkel viszont hozzátette hogy reméli hogy én nem vagyok az. Ezért is, mivel nem szerettem volna hogy emiatt ott hagyjon inkább nem vallottam be neki és gondoltam idővel elmondom neki, vagy akár nem is, ha egyáltalán nem lesznek ilyen vágyaim a jövőben de ez nem jött össze:/ (bár ki tudja később mennyivel jobb ötlet)

2021. ápr. 10. 23:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok. Hát nem tudom, hogy mennyire volt ez a kijelentés a részéről átgondolt, de megértem, hogy emiatt félsz. Én akkor is azt tanácsolom, hogy mondd el neki, mert előbb-utóbb rájön valahogy és akkor aztán nagyon kilesz akadva. Te sem fogod magad örökre megtartóztatni, a nőknek, talán a megérzéseik miatt vagy nem tudom de van egy tehetségük, hogy mindenre rájöjjenek. Aztán jobb esetben csak nyomozgat és kikészül a várakozásban, rosszabb esetben meg azonnal rádborítja és elhagy. Annyira viszont nem régi még a kapcsolat, hogy azt válassza, hogy a szőnyeg alá söpri. Téged meg már most nem elégít ki ez a felállás maximálisan, szóval gondolj bele mi lesz később.
2021. ápr. 11. 11:06
 18/18 sandrisbp ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy voltam kb, mint te... nem mertem elmondani a bi vágyaimat, meg az akkor még leginkább csak a "kiverjük egymmásnak"-ig terjedő fiús élményeimet, mert amikor próbáltam felhozni a témát, nem nagyon tűnt nyitottnak a barátnőm, bár homofób se volt. És féltem, hogy elveszítem, őszintén szerelemes voltam bele. Ettől persze még a srácok is ugyanúgy vonzottak szexuálisan. Aztán egyszer, amikor már nős voltam (vele), és volt két gyerekünk is, találkoztam egy sráccal, és kiderült, hogy nemcsak arról van szó, hogy néha nagyon vonz a f*sz is, hanem bele is tudok szeretni egy fiúba (pedig korábban ezt én is teljesen elképzelhetetlennek tartottam magamról). És akkor hamar kibukott a dolog, mert a feleségem hamar észrevette a változást rajtam, és kérdezősködött (azt hitte, egy másik lányba szerettem bele), és én nem tudtam neki hazudni. Mi együtt maradtunk, de utólag úgy érzem, hogy tisztességesebb lett volna, ha eleve tudja, hogy mibe megy bele, amikor engem választ.....
2021. ápr. 20. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!