Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha voltatok már hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltatok már hasonló helyzetben, mit tettetek? (Hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Az alap szitu az hogy koliban elég jóban lettem a szobatársaimmal, közülük egyik sráccal így nyár alatt is tartjuk a kapcsolatot néha összeülünk iszogatni, bandázni.

Több alkalommal csak ketten és mindig szoktuk nézni a csajokat, meg beszélni kihez lenne érdemes odamenni.

Legutóbb viszont beszéltünk kicsit a srácokról (kissé ittas állapotban). Mármint hogy koliban ki az aki már lehetett csajjal illetve sráccal (!) mivel pár meleg/biszex srácról is tudunk.

Szóba hozta haverom, hogy milyen jó lehet a biszex srácoknak mivel ők igazán élvezhetik az életet, csajjal is sráccal is. Ahogy mondta nekem tökre úgy jött le mintha érdekelné milyen lehet sráccal (mert csajjal ő volt már)

Szombaton ismét megyünk iszogatni kettesben és mivel én még nem voltam soha senkivel de biszex vagyok(nem tud róla), ő meg bejön nekem és elég közvetlen a kapcsolatunk gondoltam viccesen felhoznám neki pár pia után hogy jó lenne kipróbálni szerintem is sráccal.

Szerintetek ez jó ötlet lehet? Nagy a kockázata, rossz véleménnyel lehetne rólam? Ti belemennétek ilyenbe? Vagy kezdeményeztetek már így és bejött?

2 éve ismerjük egymást.

Én 17, ő 18 éves.

2022. aug. 15. 10:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ismered, így szerintem nyugodtan mondd el neki. Igazából ha rosszul sül el, akkor foghatod a piára. Viszont ne igyatok túl sokat, mert matt részegen csúnya sérülések lehetnek.
2022. aug. 15. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is azt javaslom, vesd fel neki.
2022. aug. 15. 11:12
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Biztosan ő is biszexuális, ha ilyesmiket mond. Egyébként is az ember döntő többsége biszexuális, csak sokan nem vallják be, még önmaguk előtt sem.
2022. aug. 15. 13:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Iszogatás közben, ahogy beszélgettek a csajokról, srácokról, viccesen jegyezd meg, jó lenne, ha valaki leszopna. A barátod biztos fog valamit reagálni. Vagy felajánlja, hogy leszop, vagy elutasítja még a lehetőségét is. Az első esetben csak helyet kell találnotok, és mehet a szopás, kölcsönösen is. A második esetben, amikor elutasító, fogd a piára, hogy ilyen vicces dolgok jutnak az eszedbe.
2022. aug. 15. 14:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg fogom próbálni, remélem ő is benne lesz. Köszi a válaszokat 😁
2022. aug. 15. 14:39
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

"Igazából ha rosszul sül el, akkor foghatod a piára"

:DDDDDDDDDDDD hülyegyerek. Persze a pia. Ezt a szinted hiszo csak, vagyis nyugtatja magát hogy arra lehet fogni. Piásan azt teszed amit amúgy tennél csak nem mersz mert "Heteroka" vagy, de azért bevennél egy lompost a torkodba

2022. aug. 15. 19:40
 7/16 NNNándi ***** válasza:
Kérdező! Majd írd meg mi volt.
2022. aug. 16. 06:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele nem megy a dolog szívesen lennék szexhaverod. F29
2022. aug. 16. 08:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg meg pucerkodj elotte. Ha csak ketten vagytok a szobaban akkor mikor viszsaertek akkor nemtom vetkozz le tok meztelenre es fekudj ugy be az agyba. Rohogj kozbe meg mondd h ahahha de bevagyok baszva es melegem van. Gyere mar te is :D marha jo erzes... stb vmi ilyesmi. Aztan vhogy ugyis latni fogod hogy fog reagalni
2022. aug. 19. 07:03
 10/16 A kérdező kommentje:

Unokatesójánál fogunk aludni aznap este egy szobában, bár nem egy ágyon viszont ezt is megpróbálhatom igen

Köszi 😁 várom már a szombatot hátha jól sülne el

2022. aug. 19. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!