Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? össze vagyok zavarodva 23/L
Figyelt kérdés
Egy házibuliban voltunk a barátnőmmel és hát jól éreztük magunkat...pia meg minden. Mikor már javában tartott a buli és be voltunk piálva a barátnőm behívott a mosdóba és ott nekinyomott a falnak és lesmárolt. Elöktem magamtól és kinevettem de hátulról elkapott és elkezdte markolászni a fenekem és csókolgatni a nyakam amitől totál nedves lett a puncim és nagyon beindultam. Utána hagytam neki hogy hátulról megújazzon és nagyot élveztem. Most teljesen össze vagyok zavarodva azóta nem is beszéltünk,ha hív nem veszem fel neki mert annyira szégyenlem magam. De sokat gondolok a buliban történtekre és szoktam rá masztizni is.Most akkor én leszbikus vagyok?2022. jún. 28. 16:35
11/15 anonim válasza:
Ez erőszak volt igazából:D
Mondjuk ha élvezted akkor nyílván nem baj, de nekem is sántít a story
12/15 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor tuti nem vagy hetero. Mindenesetre beszélj vele, ne telefonon, hanem személyesen. Írd meg neki hogy legyen egy személyes tali valahol mert ezt meg kell beszélni.
Addigra viszont gondold át magadban, ha ennyire be tudott indítani akkor biztos nem közömbös számodra, viszont azt is el kell dönteni/megbeszélni hogy belőle is csak az alkohol hozta ezt ki, vagy ő érzelmeket is táplál feléd? (van egy ismerősöm aki szexuálisan vonzódik az egyik barátnőjéhez viszont érzelmek nem kötik hozzá, lehet nála is így van...)
A lényeg hogy beszéljétek meg.
Hajrá.
13/15 anonim válasza:
Megint egy fos kurvinca vergődése.
15/15 anonim válasza:
URISTEN nagyon latszik,hogy kanos pasas vagy xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!