Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha teljesen össze vagyok zavarodva?
Szerintem olyan pasival kezdj akit nem zavarnának ha épp nővel szeretnél lenni.
És akkor van esélyed mindkét nemre.
Én ha mégegyszer kezdhetném az életemet csak bi nővel ismerkednék mert szerintem sokkal izgalmasabbak a heteróknál és engem a csajozásaik sem zavarnának mert nem tartom megcsalásnak két ő közötti szexet mert valahogy ez egy érthető vonzalom számomra a nőknél hisz rettentő szépek!
F
Pont hogy a rendes nők nem fognak szeretni olyas valakit, akinek "el kell jutnia oda hogy ismét a férfiak vonzák" meg aki azon töri a fejét feküdjön le férfiakkal, hátha akkor nem fogják vonzani a nők... A rendes nőknek van önbecsülésük,nem lesznek pótlékok,gusztusuk viszont nincs ahhoz,hogy ilyen erkölcstelen jellem után hozzádérjenek,úgyhogy szedd össze magad,döntd el hogy férfi vagy nő kell,és arra koncentrálj. Mielőtt jönnél a kifogásokkal, a leszbikus nők is nehezen találnak nőt mégsem adják fel és találnak is,és ők sem halnak bele ha fél évet kapcsolat nélkül kell lenni nem futnak rögtön a férfiakhoz. Ha meg neked férfiak kellenek akkor tégy egy szívességet a nőknek és hagyd őket békén.
Nem lehet hogy a személyiséged miatt nem találsz senkit és azon kéne változtatni?
sztem pinkvanillán ismerkedj, és ne hagyd abba az ismerkedést és tuti találsz valakit, randizz csajokkal, én is randizgattam pár éve de volt 2 komoly baratnőm most megint komolyat keresek pár éve... de jegelem a dolgot..
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!