Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen össze vagyok zavarodva a menstruációm miatt, mikor kell megjönnie?
Nem tudom kiszámolni, hogy mikor kell megjönnie, mert már nem szedem a tablettát ráadásul most még 72 órásat is be kellett szednem....
Kérlek titeket segítsetek, és a negatív töltetű mondatokkal most kíméljetek, ha lehet köszönöm!
Augusztus 9: utolsó tabletta napja
Augusztus 13-14 ( nem emlékszem pontosan) jött meg
Most szeptember 11-ike van. KEddi nap.
72 órás biszbaszt kellett bevennem felelőtlenségem miatt, viszont semmilyen vérzés nincs még.
Nagyon összefolynak a napok, mostanában kell megjönnie, ugye????
ELőre is köszönöm nagyon!
Istenem... Alkalom utáni tabletta után csak abban az esetben lesz vérzésed ha a pete megtermékenyült....
19/f
Hát hány napos a ciklusod;
De igen mostanában kellene megjönni-e.
Mikor vetted be a 72 órásat?
1.: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. (Vagyis nem, akkor is hülye maradtál volna, de legalább nem tűnt volna fel senkinek.)
Kérdező:
A tabletta befejezése után az eredeti (tabletta előtti) ciklusodnak kellene visszaállnia. Ha akkor pl. 30 napos volt, akkor a 13-14.ei dátumtól 30 napra kellett volna megjönnie.
De tabletta után gyakori, hogy összevissza jelentkezik a vérzés, van olyan, akinek hónapokig kimarad.
Így, hogy még esemény utánit is bevettél, a jóisten se tudja megmondani.
Majd két hét múlva csinálj egy tesztet, addig meg imádkozzál.
A tablettát másfél éve kezdtem el szedni.
Augusztus 9-edike volt az utolsó nap, itt abbbahagytam a tablettát, mert szakítottunk a barátommal.
EGyáltalán nem emlékszem a ciklusomra , hogy milyen volt másfél évvel ezelőtt:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!