Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most mit csináljak? össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? össze vagyok zavarodva 23/L

Figyelt kérdés
Egy házibuliban voltunk a barátnőmmel és hát jól éreztük magunkat...pia meg minden. Mikor már javában tartott a buli és be voltunk piálva a barátnőm behívott a mosdóba és ott nekinyomott a falnak és lesmárolt. Elöktem magamtól és kinevettem de hátulról elkapott és elkezdte markolászni a fenekem és csókolgatni a nyakam amitől totál nedves lett a puncim és nagyon beindultam. Utána hagytam neki hogy hátulról megújazzon és nagyot élveztem. Most teljesen össze vagyok zavarodva azóta nem is beszéltünk,ha hív nem veszem fel neki mert annyira szégyenlem magam. De sokat gondolok a buliban történtekre és szoktam rá masztizni is.Most akkor én leszbikus vagyok?

2022. jún. 28. 16:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem csak kihasználta a félig meddig elájult "barát" állapotát.

Ez teljes mértékben erőszak.

2022. jún. 28. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Megint egy kamu.
2022. jún. 28. 16:39
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem feltetlenul vagy leszbikus, esetleg enyhe biszex. De ha jo volt, miert banod?
2022. jún. 28. 16:42
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha vonzódsz férfiakhoz is akkor nem vagy leszbikus. Amúgy jó nagy kamu. Ilyen erőszakoskodás 99%-ban férfiakra jellemző, és sima ujjazástól talán 200-ból egy csaj ha el tud élvezni, főleg ilyen körülmények között. Csak egy kanos idióta fantáziálgat :D
2022. jún. 28. 16:48
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Élvezted, és hagytad is, biztos nem véletlenül, ilyet nem tesz véletlenül az ember. Ha ffiak is izgatnak szexuálisan, akkor biszex vagy.

Elemezd ki magad, de természetesen semmi miatt ne ostorozd magad, az csak árt.

Ha keres, vedd fel, beszélj vele.

2022. jún. 28. 16:56
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Kamuuuuuuuuuuuuuuuuu🤣🤣🤣🤣🤣
2022. jún. 28. 17:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl életszerű a történet... mindazonáltal ha a nők is izgatnak szexuálisan és a férfiak is akkor biszex vagy. Na és akkor mi van? Kilépsz az utcára és fejbevág egy meteor büntetésként vagy mi? 😃 Van még pár tíz-százezer ember Mo-n hasonlóan mégis élik az életüket.
2022. jún. 28. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:
37%
Velem is mindig ilyenek törpénnek... Ja mégsem. Akkor troll vagy?? Neeee...
2022. jún. 28. 17:27
 9/15 anonim ***** válasza:
38%
Kamu
2022. jún. 28. 17:35
 10/15 anonim ***** válasza:
15%
Csak egy módon derülhet ki. Adsz egy számot aztán kipróbáljuk hogy férfi nő felállásban is van olyan jó ez :)
2022. jún. 28. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!