Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? teljesen össze vagyok zavarodva.
Meg ismerkedtem egy nagyon kedves fiúval és éreztem is iránta valamit. Aztán egy napon meg kérdezte tőlem hogy lennék-e a barátnője és én persze igent mondtam. Amikor az anyukám is meg tudta akkor örült neki meg minden ,de egyszer az egyik nap el kezdett nekem ilyeneket mondani:
„amúgy nem illetek össze annyira"
„nekem is volt már ilyen kapcsolatom"
„te biztos szereted őt?"
„amúgy mi tetszik neked annyira benne?"
Stb...
Aztán kezdtem egyre jobban el bizonytalanodni és jobban át gondoltam az egészet ,de félek hogy túl gondolom már azt se tudom hogy mit érzek iránta. Szeretem? Csak barát? Meg van köztünk a kémia? Biztos hogy tetszik nekem?
Pedig nagyon jól érzem magam vele csak minden olyan fura lett és nem tudom hogy mihez kezdjek.
Szerintem se feltétlenül halgass másora. Nyílván anyukád csak jót akar, viszont nem tudja, hogy ezekkel csak összezavar. Ülj le vele beszélgetni, és mond el neki ezt a bizonytalanságodat, biztos lesz pár jó tanácsa neked.
Az pedig, hogy a fiúval a kapcsolatod oké e. Ennek szerintem egy kis idő kell mire biztosan elmondhatod ezekre a kérdésekre a választ. Az ilyesfalyta érzések nem egyszerűek, és nem egyik napról a másikra változnak.
Mikor a barátoddal vagy és éppen olyan a szituáció kezdj el befelé gondolkodni, hogy mit is érzel adott pillanatban (mikor megölel stb, nem tudom hol tartotok ilyen téren) és ezek alapján már sok következtetést le lehet vonni.
Honnan tudja anyukád, hogy milyen a fiú? Elmesélted neki? Akkor alighanem csak jókat mondtál (érthető). Találkoztak? Mennyire ismerhette meg a fiút, hogy lebeszél róla?
Alighanem csak félt a fiúktól, talán korainak tartja...
Ez függ a helyzettől, de valószínűleg félt. Pl. ha csak neten tartjátok a kapcsolatot, azt sem tudod kicsoda, akkor érthető. Ha élőben ismeritek egymást és élőben kérdezte ezt meg, akkor jóval jobb a helyzet, érdemes lenne pl. elhívni magatokhoz és bemutatni őt.
Ha mondjuk 10-12 éves vagy és a neten történt mindez, elég erősen indokolt és jogos a mama aggodalma, csak akkor nem ilyen módszerrel kellene lebeszélni róla, hanem normálisan beszélgetni a veszélyekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!