Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen össze vagyok zavarodva mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 lány is tetszik. Egy harmadikkal járok de nem szeretem túlságosan hogyan mondjam meg neki? És hogyan döntsek a kettő között?2015. júl. 27. 17:56
1/7 Vlagyimir Rosztov válasza:
Azta , hát ez ismerős ..... háát a harmadikat nehezen de megbántod , a kettő közül meg amelyik jobban tetszik és jobbfejebbnek tartod és érzékenyebbnek de az is lehet hogy az 1ik nem fog veled összejönni aztán ha a másik igen akkor az jo , vagy ha egyik se akkor kérj bocsántot a harmadiktol és mond hogy bocsi butasagot csináltam nem tudtam mit akartam
2/7 A kérdező kommentje:
Másik megoldás?
2015. júl. 27. 18:19
4/7 anonim válasza:
Jezusom :D Az elso valaszolonak uzenem,hogy a lanyok nem jatekszerek. Semmikeppen ne kovesd azt amit o irt,mer ez kb "ha nincs lo jo a szamar is".
Akivel jelenleg kapcsolatban vagy,legy hozza oszinte. Lehet,hogy megbantod,de az oszinteseg a legfontosabb.
A 2 lany kozuli valasztasnal,pedig Hallgass a szivedre.
5/7 A kérdező kommentje:
De fogalmam sincs mit mond a szívem!
2015. júl. 27. 18:59
6/7 Magoran válasza:
Akkor mi honnan tudjuk, kérdező?
Itt neked kell dönteni.
7/7 anonim válasza:
csak nehogy a végén még 3 szék közül is a földre huppanj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!