Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lefeküdtem többször a pasimmal úgy hogy nem tudtam hogy hív fertőzött. Teljesen össze vagyok zavarodva.
Azonnali kuka nyilván, ilyennel nem lehet titkolózni. Veszélyeztette az életed konkrétan.
Majd a dokinál kiderül mi a többi helyzet, az egészségeddel foglalkozz.
HA gumival szexeltetek, akkor nem lesz semmi bajod. A HIV nemi váladékok és vér útján terjed, a gumi pont azért jó, mert nem érintkeznek a váladékok. A mostani gyógyszerekkel egyébként is lecsökkenthető annyira a vírusszám, hogy gyakorlatilag 0 és nem fertőz az egyén, persze folyamatos orvosi monitorozás szükséges. Ha nem bízol benne, és minden szex után ennyire kiborulnál ne is maradj vele, egyikőtöknek se lenne jó.
Abban egyetértek, hogy illett volna az elején elmondania, hogy dönthess akarsz-e így is vele lenni. De még ma is baromi sok az előítélet a HIV pozitív emberekkel szemben (nézd meg te is mennyire kiborultál ahelyett, hogy utánanézel és vele beszélsz), megértem hogy már túl lehet jópár csalódáson.
5-ös vagyok
Akkor nem is értem a kérdést. Azt írod nem tudod mit tegyél, ha ennyire félsz egyértelműen szakíts vele. Menj el orvoshoz (ne most, várd meg a szükséges időt, elvégre gondolom ha utánaolvastál akkor már tudod, hogy nem azonnal mutatható ki a fertőzés). De szerintem nyugodj le kicsit, óvszerral védekeztetek, nem is volt orál se, gondolom gyógyszereit is szedi rendesen, gyakorlatilag 0 az esélye, hogy megfertőződj.
Egyébként nem, nem kapja meg a gyerek a terhesség, szülés, szoptatás során ha az ember nem hanyagolja el az orvoshoz járást.
Szakíts vele, egyértelműen.
A mai gyógyszerekkel teljesen kordában lehet tartani. Annyira alacsonyan lehet tartani a vírus számot a szervezetben, hogy nem fertőz az illető és a születendő gyerek sem kapja el.
De ezt a múltkor még tudtad, mert nem olyan rég már olvastam ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!