Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen össze vagyok zavarodva!
Az a helyzet, hogy több, mint másfél éve együtt vagyunk a barátommal és megtetszett egy másik srác a suliban. De annyira tetszik, hogy azt el nem tudom mondani, teljesen vonzódom hozzá, de csak látásból ismerem. És ezzel együtt úgy érzem, hogy unom a barátomat és hogy nem vagyok belé szerelmes. Régebben is mindig voltak hullámvölgyeim a kapcsolatunkban (néha szerelmesnek éreztem magam, néha nem). Persze ezt ő nem tudja, és nagyon szerelmes belém, de tényleg, nagyon.
Csakhogy az eszem azon a másik fiún jár...Néha úgy érzem, hogy kész lennék az egész másfél éves kapcsimat eldobni, hogy esetleg járhassak vele. Szánalmasnak érzem magam, mérges vagyok. Nem tudom, hogy csak egy fellángolásról van-e szó, vagy több (ez a nagyon tetszik érzés egyik napról a másikra jött rám). Persze még gondolkozom, hogy mi tévő legyek, de nagyon nyomasztó érzés, és lelkiismeret furdalásom is van, sajnálom a barátomat. Nem ismerek magamra, teljesen behülyültem és összezavarodtam. Nem oltást kérek, csak a véleményeteket.
Én 16L, a barátom 18F.
Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok ribi, ez nem tudom honnan jött le neked. Az remélem teljesen egyértelmű volt, hogy nem találkozgatom a sráccal és sosem csalnám meg a barátomat.
Amúgy köszi a válaszokat.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon alaposan fontold meg. Egy meglévő, működő kapcsolatot eldobni egy teljesen bizonytalan kedvéért. Arról nem is beszélve, hogy a barátodat is összetöröd, és gyakorlatilag tehetetlenül nézné végig az egészet, amellett, hogy valószínűleg azt is látná, ahogy a másik sráccal jutsz valahova. Végül úgyis te fogsz dönteni, mindig a nő dönt, de gondold végig, megéri-e.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!