Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Teljesen össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy több, mint másfél éve együtt vagyunk a barátommal és megtetszett egy másik srác a suliban. De annyira tetszik, hogy azt el nem tudom mondani, teljesen vonzódom hozzá, de csak látásból ismerem. És ezzel együtt úgy érzem, hogy unom a barátomat és hogy nem vagyok belé szerelmes. Régebben is mindig voltak hullámvölgyeim a kapcsolatunkban (néha szerelmesnek éreztem magam, néha nem). Persze ezt ő nem tudja, és nagyon szerelmes belém, de tényleg, nagyon.

Csakhogy az eszem azon a másik fiún jár...Néha úgy érzem, hogy kész lennék az egész másfél éves kapcsimat eldobni, hogy esetleg járhassak vele. Szánalmasnak érzem magam, mérges vagyok. Nem tudom, hogy csak egy fellángolásról van-e szó, vagy több (ez a nagyon tetszik érzés egyik napról a másikra jött rám). Persze még gondolkozom, hogy mi tévő legyek, de nagyon nyomasztó érzés, és lelkiismeret furdalásom is van, sajnálom a barátomat. Nem ismerek magamra, teljesen behülyültem és összezavarodtam. Nem oltást kérek, csak a véleményeteket.

Én 16L, a barátom 18F.

Köszönöm a válaszokat.

2010. jan. 21. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha nem szereted a mostani barátod szakits vele, mondd meg neki, lehet hogy szarul lesz egy darabig és össze fog törni, de ha nem szereted, ne hitegesd! a másik meg hogy addig véletlenül se kezdj a másikkal amig vele jársz, mer az még tahóság is és aljas hátbatámadása a mostani barátodnak! ha szakitasz vele utána csinálsz amit akarsz... ha már most se szereted, akkor meg nemtudom mért olyan nagy dolog egy másfél éves kapcsolatot 16 évesen abbahagyni, asszed talán örökké fog tartani?
2010. jan. 21. 20:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy nem örökké tart. De a barátom igen. Nem hitegetem, még átgondolom a dolgot, de szánalomból semmiképpen nem akarok vele lenni, csak már valahogy annyira az életem része lett, annyira megszoktam, hogy vele vagyok, hogy eljárok a meccseire, és olyan fura lenne belegondolni hogy ezentúl csak köszönünk egymásnak a folyosón és semmi több...Nagyon össze vagyok zavarodva.

Természetesen a megcsalás egyértelműen kiesik, nem tenném ezt vele, amúgy sem, na meg ennyi idő az nem csak egy 1 hetes kapcsolat. De nagyon sajnálom őt, meg iszonyúan össze fog törni.

2010. jan. 21. 21:09
 13/14 A kérdező kommentje:
De mégsem szakíthatok vele egyik napról a másikra...Tegnapelőtt még szerettem, ma már nem? Annyira sz*r helyzet, teljesen le vagyok lombozva, nem tudom mit csináljak, úgy érzem, megveszek azért a másik fiúért...Nem ismerek magamra.:(
2010. jan. 22. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus helyzet, amikor az Értelem felett elhatalmasodik az érzelem. Ha a másik indítékait nem ismered, abból kegyetlenül nagy pofáraesés lehet, azért ezzel jó, ha tisztában vagy.

Ahogy látom, magadban már eldöntötted, hogy szakítani fogsz a barátoddal. Ha végül kitartasz emellett a döntésed mellett, akkor annyit azért tegyél meg, hogy utána nyugton hagyod őt, és nem tartod meg barátnak sem. Ha már tehetetlenül kell végignéznie az egészet, legalább ezt tedd meg érte....:S És ha mégis valami balul sülne el, akkor nem sírod magad vissza hozzá.

az annó 20:39-es voltam....

2010. jan. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!