Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálja? Teljesen össze vagyok zavarodva.
Nem írom le ismét a problémámat,mert megint egy regényre sikeredne,hanem inkább: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. -- ezt ma írtam én,de sajnos nem sok tanácsot kaptam.
Kérlek segítsetek!
Fontos lenne.
Upsz... egy K betű lemaradt.
*csináljak
Norb66 !
Úgy érted,hogy mondjam el neki a másik fiús sztorit?
Tudod,a kapcsolatomban hiába működne minden,akkor is így érzenék,sajnos.
Nagyon nagy vonzalmat érzek a másik fiú iránt,mint még soha,komolyan,magam sem tudom,miért.
A külseje vonz,de az nagyon! Azonkívül semmi más,csak az. De az olyan szinten,mint még soha senkinél.
Egyébként nekem ez a fiú nem ad meg úgymond semmi olyat,csak egyszerűen külsőre vonzódunk egymáshoz.
Egyébként köszi a tanácsaidat :)
Ha valaki írna,majd csak holnap írok rá vissza,mert lassan már mennem kell.
Remélem holnap sok jó tanácsot olvasok majd itt,mert ezt én tényleg nem tudom senkivel megbeszélni. Ezért is lenne fontos valami helyes megoldás.
Megpróbálok az este már nem a srácra gondolni,remélem sikerül.
Nem mondom el,az biztos!
Nagyon féltékeny tipus,ha ezt megtudná,úgy hogy én erről neki csak rá 1-2 hétre szólok,ő még szakítana is velem. Annyira betegesen féltékeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!