Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lefeküdtem többször a pasimmal úgy hogy nem tudtam hogy hív fertőzött. Teljesen össze vagyok zavarodva.
Pont te vagy a hülye!!!!!
Nézz esetleg utána jobban.
Csókkal: Íny problema esetén simán el lehet kapni. (Vérző íny)
Orális szex: Detto problemás az ínyvérzés.
Nyilvan nem magas az esély rá, de nem is elhanyagolható százalék. Az emberek többségének vérzik az ínye.
Masodszor pedig, ha szeded a HIV gyogyszert ha nem, JOGOM VAN TUDNI, ha HIV fertozott vagy, es le akarsz velem fekudni.
Ezen a mondaton meg aztan a "qurvaanyád" is kicsuszott a számon:
--> "Egyébként, ha a pasi az elején elmondja, nagyon valószínű, hogy szóba se állsz többé vele"
Igen, 100%, h elhajtotta volna.
De te komolyan úgy gondolod, hogy amiért a csaj elhajtotta volna...joga volt hazudni, es egy ilyen lényeges infót elhallgatni ???????!!!!!
Ez most komoly?????
Egyébként ha elszakad a gumi? Akkor mi van?
Nekem ez pl. nem olyan kockázat, mit szeretnék vállalni!
Ha van egy nyilt seb a szádban, akkor nem elhanyagolhato. Fel tudod ezt fogni???? Ertem, hogy nincs dokumentált eset, de ha logikusan végig gondolod, (te kretén) akkor eljutna az agyad odáig, hogy a vérző íny az egy nyilt seb!!!!
Gondolom te is HIV fertozott vagy... Nincs ezzel baj, csak qurvara nincs jogod megmondani bárkinek, hogy mi az elfogadható kockazat es mi nem az. Ertem, hogy a csávo amelyik hazudott, annak ez elfogadható, a kerdezőnek viszont egyaltalán nem! Mároedig joga lett volna tudni, hogy azonnal lapátra tehesse a pasit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!