Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan fogadjam el magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés
Biszex lány vagyok és évek óta küzdök ezzel de még mindig nem sikerült teljesen elfogadnom magam. Mit csináltatok, hogyan fogadtátok el magatokat?

2022. ápr. 19. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bele törődtek hogy mind a 2 nemet szeretem ennyi
2022. ápr. 19. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha akut szorongásaid vannak akkor elmész egy pszichológushoz. Ha "csak" közepes akkor meg éled az életedet és nyalsgem annak aki ezért leszól. Egyébként a női biszexualitást nagyon jól tolerálja a magyar társadalom. A nők is elfogadják a férfiaknak meg inkább felcsillan a szeme 😅
2022. ápr. 19. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
17%
Sajnos sehogy nem tudtam elfogadni magam, ezért tavaly öngyilkos lettem. De már jobban vagyok...
2022. ápr. 19. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:
96%

Még sehogy. Kb. egy éve jöttem rá de azóta akárhova megyek, úgy érzem, mintha bárki felől betalálhatna egy dopaminlöket.

Én terelem a figyelmem, főként tanulással, munkával, hobbival. Meg reménykedem abban, hogy férfival hoz össze az élet, mert őt fel tudnám vállalni a családom előtt, illetve úgy érzem, gyereket is szeretnék egy nap. Közben meg arról fantáziálok, milyen volna nővel együtt élnem. Így tengődök én a biszexualitással. Kettőt ide, kettőt oda - sosem középen, jó nagy tétovázásban.

23/L

2022. ápr. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!