Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfujhatogyerek kérdése:
Segítség!!! Egy srác aki a barátom fia megkért hogy nem e elégíteném ki orálisan, jóban vagyunk meg minden de erre nem számítottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 22:25
71/81 anonim válasza:
Tudsz ám te fantáziálni. A füllentése, hogy te voltál neki az első, azt a szopás előtt vagy után nyögte be? :D Mitől füllentett volna, mi oka lett volna rá? Ez logikátlan.
72/81 A kérdező kommentje:
72/miért van az hogy az emberek nem mondanak igazat, valamit el akart titkolni vagy csak engem nem akart megbántani, de igazából nem érdekes én élveztem és ez számomra fontos. Nekem nem okozott problémát ugyhogy nem bánom.
2022. febr. 27. 12:32
73/81 anonim válasza:
Amikor kész lesz a könyved, ird meg majd a címét, hogy megvehessük :D
74/81 anonim válasza:
Az nem tudom, hogy mitől lenne bántó, ha elmondja, hogy már szopták le.
75/81 anonim válasza:
Amióta itt levelezel, azóta már megjárhattad volna a rendörséget. Szexuális zsarolás - hát nem egy egyszerü dolog. A barátod sem a barátod többé.
76/81 anonim válasza:
Ezen már túlvagyunk. Senki nem akar senkit sem zsarolni, sem feljelenteni. Egy csodás fantázia kifejlődését követjük nyomon.
77/81 anonim válasza:
Hát igen. Már felpörögtek az események. Ez idő alatt a barát fia aki 19 éves és homoszexuális, az apja unszolására jár szopatni a legjobb haverhoz. Szép egy családapa lehet az ilyen aki a fiát a haverjához küldi szopatni, mégha tisztában is van a nemi identitásával. Szomorú.
78/81 anonim válasza:
Tényleg jó a fantáziád kérdező, és tetszik, ahogy beleéled magad a szerepbe!:)
79/81 A kérdező kommentje:
79/ én nagyon szar emberismero vagyok, engem túl konnyu átverni, viszont a haverom szerint én egy nyitott konyv vagyok. Már évek óta tud róla hogy miket csinálok és nem itél el ezért, sot mikor a fia elmesélte neki hogy a saját neméhez vonzódik, nos elég sokáig tarott neki megemészteni.
2022. febr. 28. 09:21
80/81 A kérdező kommentje:
érdekes, csak nekem tunik ugy hogy kérdések/valaszok torlodnek innen?
2022. márc. 1. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!