Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Segítség!!! Egy srác aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felfujhatogyerek kérdése:

Segítség!!! Egy srác aki a barátom fia megkért hogy nem e elégíteném ki orálisan, jóban vagyunk meg minden de erre nem számítottam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 24. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne a dolog. Amugy igen atraktiv a srác helyes meg tornázik is es most hogy megmutatta a képen a farkát, nos az is nagy. Remélem hogy nem zsarolásnak szánta az üzenetet. Amit leginkabb el szeretnék kerülni az hogy a faterjaval megszakadjon a baráti kapcsolatom. Tiszta ideg vagyok az este miatt.
2022. febr. 25. 12:01
 22/81 kovpet ***** válasza:
100%

"Remélem hogy nem zsarolásnak szánta az üzenetet."

Mi másnak? Információközlés, hogy hátha alvajáró vagy és nem tudsz róla?

2022. febr. 25. 12:38
 23/81 Oldfire ***** válasza:
18%
Kamu kérdés kamu csajtól.
2022. febr. 25. 13:20
 24/81 anonim ***** válasza:
93%
Nem kamuzza azt hogy csaj, biszexuális kategória ha nem vetted volna észre, és le is írta egy válaszban hogy férfi. Tanulj meg olvasni, vagy menj innen, de ne kötözködj.
2022. febr. 25. 13:27
 25/81 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg a kulcsszavak közt is ott van hogy meleg. Szerinted ez a hőmérsékletre utal?
2022. febr. 25. 13:28
 26/81 anonim ***** válasza:
83%
Te tudod hogy mit cselekszel, de korábban már írtam hogy ez veszélyes lehet, és a józan ész ilyenkor fontosabb mint az hogy kihez milyen szinten vonzódunk. Semmi képpen sem fogsz ebből jól kijönni ha belemész. Az apja is fix hogy ráfog jönni. És akkor jöhetnek a még nagyobb gondok, mivel ráadásul fiatalkorú. Veszélyes játék ez. Volt részem hasonlóban egy 17 éves lány esetében. De szerencsére nem a farkam irányított. És teljesen nyilvánvaló hogy zsarolási szándékkal kaptad saját magadról videókat.
2022. febr. 25. 13:52
 27/81 A kérdező kommentje:
26/ Jelenleg engem sem a farkam vezérel ahhoz most túlságosan ideges vagyok. Viszont mérlegelem a dolgokat: mi akadalyozza meg ha elmondom a faterjanak a dolgot , hogy fölrakja a netre a videót. Előbb beszélek vele mert mi van ha nem zsarolni akar. Eddig csak annyit kaptam tőle üzenetben: elküldte a farkát egy képben majd szövegnek csak annyi volt , hogy "bekapnád ? " Aztán kicsivel később jött 30 másodperces videó ahogy csinálom amit csinálok. Az ajtóból videózott. Nem tudom hogy nem vettem észre, 2 méterre volt a hátam mögött.
2022. febr. 25. 14:08
 28/81 anonim ***** válasza:
88%
Fel is jelenteném a fenébe ha feltenné a netre a rólam készült felvételeket a beleegyezésem nélkül. Persze elötte valószínűleg oldalba rugnám, vagy kapna egy jó kis combost és egyből összerogyna. 😏🤔
2022. febr. 25. 14:15
 29/81 anonim ***** válasza:
88%

#26 Amúgy hogy 17 a srác az mindegy, a beleegyezési korhatár 14 azonos neműek esetében is.

Mostmár nem tudom ez mennyire igaz, de az nagyon durva ha le tudott így videózni, hol történt az eset? Nem lehet hogy előre volt beállítva a kamera?

2022. febr. 25. 14:16
 30/81 A kérdező kommentje:

28/ Az a baj ha mar fentvan a neten akkor már mindegy hogy feljelentem vagy sem és az erőszak sem megoldás.

29/ Biztos nem előre beállított kamera volt mert rettenetesen szarul kamerázot, ossze vissza mozog a videó, tuti telefonnal csinálta. Nagyon bele tudom élni magam a dologba, talan túlságosan is (így visszanezve viszont nagyon szexi amit csinálok)

2022. febr. 25. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!