Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfujhatogyerek kérdése:
Segítség!!! Egy srác aki a barátom fia megkért hogy nem e elégíteném ki orálisan, jóban vagyunk meg minden de erre nem számítottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 22:25
61/81 anonim válasza:
Burkoltan ugyan, de ugyanezt írtam egy fél órája.
62/81 anonim válasza:
Én meg elég konkrétan tegnap délután 15:50-kor.
63/81 A kérdező kommentje:
Neeeeeem, ebbe azért már nem megyek bele, arra már rászedtetek hogy leírjam miket szoktam csinálni, más részletekbe nem megyek bele. Teljesen mindegy , hogy hiszitek vagy sem. Itt a vége és kész, pont.
2022. febr. 26. 02:43
64/81 anonim válasza:
60-as
nem csak neked!!
szerintem is kamuszagu a dolog! a kerdezo egy perverz diszno aki ezekre a kerrdesekre veri otthon! szerintem!
-es nem hinnem hogy sokat tevednek mint kozel 27 eve gyakorlo onkentesen qrva!! jo emberismeretem van!!
erzsike
65/81 kovpet válasza:
60: Az elejétől egyértelmű volt, de nem ez a lényeg.
Jó kis fantázia, most nincs hozzá kedvem, de nem sokára ki is verem rá ;)
66/81 anonim válasza:
Teljesen életszerű, hogy nem tudja pontosan, hogy a legjobb barátjának hány éves a fia és de amúgy szokott róla fantáziálni; és hogy az meg átküldi a fiát annak a szülinapján, hogy egy férfi ismerőse szopja le.......
67/81 anonim válasza:
Sziasztok ! Érdekes olvasnivaló volt ! Szép napot mindenkinek !
68/81 A kérdező kommentje:
Erzsike, koszi megvolt és még életemben nem nyeltem ennyit. Mint kiderult én voltam neki az elso és ug ynéz ki folytatódni fog a dolog. A barátom ugy van vele hogy tudja már egy ideje hogy a fia meleg és azt is hogy én meg szeretek szopni és tud a fétisemrol is. Nagyon ritka egy elfogado ember, foleg a mai világban ahol a meleg ellenes propagandák mennek mindenhol. De lehet hogy csak szimplán az egyetlen gyermeke és nem akarja elveszteni. Én hulye meg mindenáron titkolni akartam elole a dolgot.
2022. febr. 27. 11:19
69/81 anonim válasza:
“ és mint kiderult imád szopatni.
[…] Mint kiderult én voltam neki az elso“
Azért érzed az ellentmondást a két hozzászólásodban, ugye?
70/81 A kérdező kommentje:
70/ naná viszont akkor fullentett arrol hogy én voltam az elso, mondjuk nem zavar, nagyon nem szeretnék lemondani arról a méretes farokról. Egyenlore orulok hogy így alakulnak a dolgok és alig várom hogy ujból találkozzunk.
2022. febr. 27. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!