Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfujhatogyerek kérdése:
Segítség!!! Egy srác aki a barátom fia megkért hogy nem e elégíteném ki orálisan, jóban vagyunk meg minden de erre nem számítottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 22:25
11/81 A kérdező kommentje:
9/ nem írtam hogy no vagyok, faszi vagyok, méghozzá biszex és pont ezért is félek. A fantáziámban már nemegyszer elképzeltem ezt , hogy a srácot kielégítem, de így most rohadtul megijedtem.
2022. febr. 24. 23:15
12/81 anonim válasza:
Ha ez igaz akkor durva.
Szerintem nem csak megérzés alapján küldött neked farok képet.
Idegennél nekem több kell mint megérzés, hogy ketdeményezzek, közeli ismerősnél meg pláne, hisz ha félresikerül nagy az esélye, hogy többször találkozunk még az életben.
Ha neked fontos a haverod, akkor pattintsd le a srácot.
13/81 A kérdező kommentje:
12/ Egy kis Update , hogy mekkora szarban is vagyok. Beigazolódott a félelmem de nem lefotózott "játék" kozben hanem levideózott. Átkuldott messengeren egy pár másodpercet és csak annyit írt hogy van még tobb is. Pénteken , vagyis ma este jon hozzám. Most vagyok csak igazán szarban.
2022. febr. 25. 06:35
14/81 anonim válasza:
ezt hivjak ugy "zsarolas"!!
a helyedben en is megzsarolnam valamivel amit o szegyenl es titkol!!
egy qrva
15/81 anonim válasza:
Küldd át az üzeneteket az apjának. Vagy szopd le és akkor mindkettőtöknek jó.
16/81 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem csinálok semmit, megvárom az estét, nem akarok hülyeséget csinálni. Nem jó elhamarkodottan dönteni. Ha bárkit is érdekel, le fogom ide írni a fejleményeket. Egyenlőre köszönöm.
2022. febr. 25. 09:52
18/81 anonim válasza:
Az én véleményem erről az, ahogy ezt olvastam. Hogy te már bőven egy meglett érett felnőtt férfi vagy, ő meg egy tizenéves fiatalkorú aki ráadásul a barátod fia is egyben. Ez zsarolás és ráadásul szexuális, akár bűncselekménynek is betudható az ő részét illetően. Értem én hogy titokban akarod tartani a vágyaidat és nem szeretnéd hogy ez napvilágra kerüljön. De könyörgöm, mint már írtam is, felnőtt ember vagy. És az hogy neked milyen a szexuális beállítottságot az nem bűncselekmény, azzal amit írtál hogy milyen jellegű fétiseid vannak azzal te nem ártassz másoknak. Értem én hogy szégyen érzet van benned, de a lebukás veszélye inkább megér annyit hogy egy elnézést a kifejezésért (szarházi) miatt te zsarolás áldozata legyél, és kockára téve a srác apjával a kettötök barátságát. Azzal meg számolhatsz ha ebbe belemész, úgy egy mégnagyobb zsarolási helyzetnek fogod kitenni magad. Ebből csak úgy jöhetsz ki jól szerintem ha alapból elküldöd a szarházit gyereket a fenébe, és összeszeded minden bátorságod és az apjának kitálalsz hogy milyen féreg a drága fia veled szemben. Persze ha fontos a kettőtök barátsága. Vagy rendőrségi feljelentés szexuális zsarolás vádjával. Ha belemész ebbe a játékba, véleményem szerint jól nem jöhetsz ki szerintem. De tégy belátásod szerint.
19/81 anonim válasza:
Ha gondolod passzold át nekem. :)
20/81 anonim válasza:
A #18 nagyjából jól összefoglalja. De én biztosan megbeszélném a sráccal. Mindenképpen először kizárólag ővele. Ha vonzódtok egymáshoz, csak ő ezt ilyen éretlenül, bután fejezi ki, akkor hajrá. Ha meg tényleg a hatalmát akarja fitogtatni, akkor meg nyilvánosság. Mindez egy őszinte beszélgetésből kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!