Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfujhatogyerek kérdése:
Segítség!!! Egy srác aki a barátom fia megkért hogy nem e elégíteném ki orálisan, jóban vagyunk meg minden de erre nem számítottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 22:25
51/81 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mit és hogyan beszéltél vele.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
52/81 A kérdező kommentje:
Nos megvan a szituáció. Ekkorát még életemben nem tévedtem, mint a srácról mint a haveromról. Rettenetesen rossz emberismero vagyok. Eloszor is a srác nem 17 éves hanem 19 amit tegnap toltott be. A másik ami a barátomat illeti, azt hittem ismerem, nos kiderult hogy rohadtul nem tudok róla semmit. Tudta rólam hogy mi vagyok és miket csinálok, szimplán mindent tudott rólam. Jah a fia meg meleg, igen tényleg az méghozzá aktív a srác és mint kiderult imád szopatni. O kuldte el a fiát hozzám jóval hamarabb mert állítólag én voltam a szulinapi ajándéka, az volt a cél hogy meglásson és ha bejon neki amit csinálok ... nos a részleteket nem írom le csak annyit hogy a plug még mindig bennem van . Egész nap féltem hogy mi lessz idegeskedtem, szorongtam mert a barátomnak volt egy hulye otlete. Igen szoptam , nyeltem. Életemben még nem volt ilyen szar napom, de az estéli móka kárpótolt most.
2022. febr. 25. 23:07
53/81 anonim válasza:
Azért elég beteg lehet a barátod
54/81 anonim válasza:
Hát hallottam már durvább sztorit is.
Amikor a hetero apuka beszélte le a fiával, hogy had dugja meg fia barátnőjét.
Szóval már semmin sem tudok meglepődni.
55/81 A kérdező kommentje:
Hát majdnem megvertem a barátomat mikor elmesélte hogy az o otlete volt. Elég perverz vagyok orultem volna annak is ha azt mondja hogy : áttkuldeném a meleg fiam kérlek szopd le a szulinapja alkalmából. Igazán meg lettem volna az idegeskedés és a félelem nélkul is. Viszont istenem mekkora méretu szikla esett le a szívemról most hogy már tudom nem kell elotte titkolnom (amit elég szarul csináltam hiszen rájott valamikor).
2022. febr. 25. 23:27
56/81 anonim válasza:
Én ezután nem maradnék a barátja az biztos.
57/81 A kérdező kommentje:
56/ én voltam a hulye , csak annyi lett volna a dolgom hogy rákérdezek hogy ez most zsarolás akart lenni? Neeeeeem, én hulyefejem mindjárt a legrosszabbra gondolt, megijedte és a saját hulyeségem miatt egész nap szorongtam, de orulok hogy nem kapkodtam el semmit és nem mentem mindjárt a rendorségre. Annak orulok hogy egyenlore minden jól alakult, viszont az tuti hogy holnap még kicsit elbeszélgetek a barátommal hogy: a rohadt életbe ilyen vagy hasonló tobbet eszébe ne jusson. Koszonom a támaszt , azért segített hogy itt irogathattam veletek.
2022. febr. 25. 23:54
58/81 anonim válasza:
Örülök hogy jó vége lett, de erre azért sose gondoltam volna. Hogy őszinte legyek, még így is feljelentettem volna azt a beteg állatot, hogy levideózott
59/81 anonim válasza:
Gondolkodtál már, hogy kiadd a szépirodalmat?
:)
60/81 anonim válasza:
Na jó.. Én vagyok az egyetlen, akinek ez sántít és aki szerint a kérdezőnek élénk a fantáziája és unatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!