Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero vagyok, de jól esik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok, de jól esik egy srác kedveskedése?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem volt hozzám kedves egy lány sem.

2021. okt. 31. 01:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És mi a kérdés?
2021. okt. 31. 01:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Most ez rendben van?
2021. okt. 31. 01:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez így kicsit felületes, illetve kevés infó. A kedveskedés mindenkinek jólesik, bármilyen nemű az akitől érkezik, a kérdés az, hoyg itt a kedveskedés miben merül ki, mivel fejezi ki a másik. És amúgy is a "jólesik" mit jelent részedről, meddig tart ami tőle jólesne?

Amúgy meg nincs olyan hogy valami rendben van, vagy nincs rendben, a kérdés az hogy neked jó e vagy sem. :)

2021. okt. 31. 01:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz kedveskedés alatt? Ha az hogy haverkodik, na bumm. Ha szexuálisan izgulsz a saját nemedre is akkor meg nem vagy hetero. Na és? Van még pár biszex ember a bolygón 😃
2021. okt. 31. 03:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát így nem vagy hetero
2021. okt. 31. 07:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt akarod, h valaki leszopjon?
2021. okt. 31. 08:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt jobb lenne lánytól kapni. De azok mindig olyan flegmák velem. Ez a fiú bókol nekem, vonzónak tart.
2021. okt. 31. 08:04
 8/9 manly ***** válasza:
83%
Bi vagy
2021. okt. 31. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem a kérdés az, hogy TE vonzódsz-e hozzá.

nyilván jól esik, ha bárki (lány/fiú/anyád/csajod/szomszédnéni) megdícsér, de attól meg nem leszel meleg. Ha neked is bejon a srac es el tudod képzelni vele pl a csokolozast, akkor viszont sajna hajlasz rá.

2022. dec. 23. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!