Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minek néz, mosolyog, kedvesked...

Minek néz, mosolyog, kedveskedik egy srác, ha aztán mással jön össze?

Figyelt kérdés
Egy ideje ez ment. Nekem is nagyon bejött ő, csak mindig zavarban voltam, nem igazán mertem kimutatni. Végre rászántam magam, hogy találkozzak vele kettesben,megbeszéltük. Erre egy kvás kinézetű csaj, akiről köztudomású,hogy mindenkivel lefekszik,randira hívta aznap és vele találkozott inkább. Érti ezt valaki? Minek szórakozott velem?
2013. júl. 29. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert kocsog!

Udv Pákó

2013. júl. 29. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
nem szórakozott veled... csak inkább elment szexelni
 3/12 ASOT ***** válasza:
Vele egyszerű volt, veled nehézkes, valószínűleg már nagyon akart szexelni és hát veled időbe telt volna míg eljutott volna veled odáig, vele valószínűleg h nem.
 4/12 anonim ***** válasza:
nem jövünk össze mindenkivel akivel kedvesek vagyunk meg rámosolygunk.
2013. júl. 29. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Speed jól mondja, nekünk nem kedvesség kell, hanem szex. Jó, azért kell kedvesség is egy pici, nah, de hát érted xD
2013. júl. 29. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak szórakozott veled. Bókolt, lehet h tetszettél is neki, de sztem ő nem akart kapcsolatot...........az a r*bancot is csak addig kellet neki amíg megfarkallta. Ez van, szard le
2013. júl. 29. 23:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt a lányt kb. mindig kiröhögte, sosem beszélgettek azelőtt, az viszont feltűnő volt, hogy engem néz, állandóan kereste a társaságomat. Nem haragszom a csajra, a srácot meg nem értem, annyit se mondott, hogy bocs. Nekem ez magas
2013. júl. 29. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem is fogod érteni,amíg nem normális srácokkal próbálsz meg kapcsolatot teremteni.Az ilyen mindenkivel összefekvős palik tetszenek neked,addig ne várj mást.
2013. júl. 29. 23:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jutott, hogy ilyen lenne,mert azt mondta mindig,hogy türelmes típus és igazi társat keres maga mellé.
2013. júl. 29. 23:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt hívják hazugságnak...
2013. júl. 29. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!