Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, aktívok! Mennyire, hogyan szoktatok udvarolni? Egyáltalán be jön nektek, ha egy passzív srác igényli a gyengédséget, kedveskedést?
Én nagyon szeretek udvarolni és bókolni a fiúknak. Tetszik, ha egy mosollyal zavarba tudom őket hozni és emiatt elpirulnak, vagy nem is mernek rám nézni. Szeretem meg is nevettetni őket, mert látni akarom milyen szép mosolyuk van.
Bár azt ritkán engedik meg, hogy első randin gavallér legyek és fizessek, de szerintem egy meleg randin az a normális, ha megfelezzük, vagy mindenki a sajátját.
Ha olyan a helyet, kevés járókelő, vagy eldugott hely, akkor a kézenfogva sétálást is megpróbálom.
20 mf
Én nagyonis igénylem s el is várom :) Szerencsére a páromtól megkapom a szeretetet s a bokokat :) <3 nagyon szeretem
14/F/M, passiv ő 15/F/M
Mindennél jobban igénylem ezt a dolgot az más kérdés ,h a melg világ úgy el van bakszva ahogy van el is felejtheted ,h találsz valaha is egy normális partnert/párkapcsolatot.
Tapasztalat mondatja ezt velem 99% csak érzelem mentesen bakszni akar vagy hiteget fűt fát és a végén jól ott hagy a pics*ba
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!