Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rettennek el a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettennek el a lányok ha egy srác könnyen elsírja magát ha kedveskednek neki, vagy törődnek vele?

Figyelt kérdés
Olykor apróságokon is. Nem állandóan de azért megesik.
2016. júl. 26. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Hát számomra azért ijesztő lehet hogy ha mondjuk kedveskedek egy pasinak és a reakciója az hogy elsírja magát... és nem maga az adott szitu, hanem az a része hogy képtelen uralkodni az érzésein, tuti arra gondolnék hogy belül valami nem igazán van rendben vele az érzelmek terén. De ez csak egy vélemény.
2016. júl. 26. 09:07
 2/18 A kérdező kommentje:

Legyen inkább tapló, tiszteletlen bunkó. ugye :D?

Az már nem leenne gond, igaz #1? mert akkor milyen macsó és milyen erős férfias kemény pasi :D

2016. júl. 26. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Hát kérdező ha neked a válaszomból az jött le hogy legyen tapló és tiszteletlen akkor ritka nagy baj van a fejedben.

Eleve én sem vagyok egy érzelgős típus, de mi a frászt kezdjek egy pasival aki - ha nincs különösebb belső indok rá - pityereg folyamatosan?

2016. júl. 26. 09:28
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként hány éves a kérdésben szereplő srác?
2016. júl. 26. 09:32
 5/18 A kérdező kommentje:
22.
2016. júl. 26. 09:34
 6/18 anonim ***** válasza:
56%

Egyszer volt ilyen pasim, szerencsére nem sokáig...

Nem érzékeny és érzelmes, a nagy büdös francot! Érzelmileg labilis, akinek álladó támasz kell, folyamatos kisebbségi és bizonytalanság érzése van, ami miatt rám telepedett, és nem csak akkor bőgött, ha kedveskedtem neki, akkor is ha épp nem. Mondjuk volt egy kisebb vitánk, lemerült a telefonom, ez az ökör meg ott bőgött a kapum előtt mikor este hazaértem, mert azt hitte hogy szakítok vele. Olyan szinten ráparázott, hogy majdnem rohamot kapott.

Én akkor már tudtam, hogy nekem nem ilyen csecsemő kell, akit pesztrálhatok, és aki mellett csak vigyorogni szabad, nehogy rommá törd a sérülékeny egóját (tehát a legkisebb gondot se lehet vele tisztázni, nem hogy a komolyabbakat...)

Aztán erőt vettem magamon és szakítottam vele. Természetesen elsőre bedobta az "öngyilkos leszek" kártyát, engem hívogatott a munkahelyemen a nővére és a haverja is, hogy épp most indult neki a síneknek.

Életem legjobb döntése volt, hogy kidobtam, mert tönkrementem volna mellette, ott hibáztam, hogy nem vágtam ki azonnal, mikor először előadat a hattyú halálát.

Kérdező: azért, mert te állandóan drámázol, bőgsz, és nagyon látványosan élsz meg minden apróságot, még egyáltalán ne vegyél rá mérget, hogy valóban mélyebb érzelmeid vannak, mint egy olyan férfinak, aki nem sír, nem hisztizik, sőt alapvetően nehezen tudja kimutatni a gyengeségét. Ettől még lehet, hogy egy ilyen férfi érzései mélyebbek és erősebbek, csak nem drámázik feleslegesen.

De írhatnék nőt is, mert én sem szoktam visongva bőgni minden apróság miatt, sőt lánykéréskor, esküvőkor és egyéb érzelmes pillanatokban is vigyorogni szoktam, nem sírni. Biztos én is egy érzéketlen, bunkó macsó pöts vagyok...

2016. júl. 26. 09:35
 7/18 A kérdező kommentje:

# 6

Feleslegesen kombinálsz. Nincs igazad.

2016. júl. 26. 09:40
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

Hú utolsó, épp neki akartam ugrani leírni kb ugyanazt amit te a második részben írtál, de így már felesleges.

Kérdező, te szereted azokat a lányokat akik pik pakk elsírják magukat? És nem gondolkodtál még azon hogy ennek vajon mi lehet az oka? Mert most őszintén ha a lány labilis érzelmileg akkro te ezzel a helyzettel mit kezdenél?

2016. júl. 26. 09:41
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Utolso, tokeletesen leirta. Van boven atmenet a "sirok mert kaptam egy szep polot a baratnomtol" es a "paraszt ki-ha-en-nem macsok" kozott is àm.
2016. júl. 26. 09:42
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Ok, akkor például, mikor sírtál utoljára és miért? Csak kíváncsiság.
2016. júl. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!